Χειμώνας 2016: Τα ωραιότερα fashion items για το κρύο!

Μιας και ο καιρός έχει κρυώσει αρκετά και έχουμε αρκετούς μήνες με χαμηλές θερμοκρασίες μπροστά μας σήμερα αποφασίσαμε να αναζητήσουμε τα κομμάτια αυτά που θα εμπλουτίσουν την χειμερινή μας γκαρνταρόμπα και θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε το κρύο με στιλ.

Έτσι για ακόμα μια φορά η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα, μετά από έρευνα αγοράς συγκέντρωσε τα πουλόβερ, τις ζακέτες και τα παλτό που θα ζεστάνουν τα χειμερινά σου look και εσένα φυσικά.

Kάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…


Πάντα υπάρχει χώρος στην ντουλάπα μας για ένα καινούριο πoυλόβερ αφού με το κατάλληλο styling μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλά looks για το πρωί αλλά και για το βράδυ. Διάλεξε λοιπόν αυτό που προτιμάς και συνδύασε το με κολάν, jeans, με μίνι ή και midi φούστες.

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…


Tο cardigan είναι ένα από τα πιο ευέλικτα κομμάτια που μπορείς να έχεις στην ντουλάπα σου. Διάλεξέ τo στο μήκος, την υφή και το χρώμα που προτιμάς και φόρεσε τo πάνω από jeans, φούστες και φορέματα και σαν layer μέσα από το παλτό σου.

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…


Σε ουδέτερη ή έντονη απόχρωση, σε ladylike ή loose γραμμή είναι μόνο μερικά από τα στιλ που θα βρεις σε παλτό φέτος στην αγορά για να διαλέξεις το ύφος που ταιριάζει στο δικό σου look!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More