Ζέστα πανωφόρια, μπότες και αξεσουάρ! Ο stylish “εξοπλισμός” που χρειάζεσαι για τον κρύο χειμώνα

Από εκεί που το βασικό μας θέμα ήταν οι παγιέτες, τα glitters και τα metallics, πλέον ασχολούμαστε με τις γούνες, τα ζεστά ρούχα και αξεσουάρ που είναι ιδανικά για τις κρύες μέρες στην πόλη ή για τις εξορμήσεις στα βουνά. Ο χειμερινός καιρός έχει δώσει για τα καλά το παρών με εσένα να αναζητάς λύσεις για να προστατευτείς από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα, έχει σκοπό να σε βοηθήσει με τις στιλιστικές της ιδέες και προτάσεις της.

Στο σημερινό θέμα θα βρεις έναν οδηγό αγοράς με τα πιο hot (κυριολεκτικά και μεταφορικά) ρούχα και αξεσουάρ της αγοράς. Πανωφόρια, παπούτσια, αξεσουάρ με επένδυση, γούνα, αδιάβροχα και πολλά ακόμα, που θα δώσουν έξτρα στιλιστικούς πόντους στο αποτέλεσμα και θα σε διατηρήσουν ζεστή, ακόμα κι αν η θερμοκρασία έχει φτάσει υπό το μηδέν.

Αν είσαι έτοιμη να αφεθείς σε μια ακόμα εμπειρία shopping και να επενδύσεις σε χρήσιμα ρούχα και αξεσουάρ για το φετινό χειμώνα, τότε μετακινήσου προς τα κάτω και δες τι θα βρεις τώρα στην αγορά.

 

Ζεστές μπότες

Τις χρειάζεσαι για εμφανίσεις στην πόλη, αλλά και για βόλτες στο βουνό. Μπορεί το στιλ τους να θυμίζει πεζοπορία, αλλά πρόκειται για το must παπούτσι της σεζόν που τα fashion girls φορούν σε street style εμφανίσεις με διαφορετικά στιλ και looks. Είναι σούπερ στιλάτες, ιδανικές για κρύο, χιόνι, βροχή και πρόκειται να γίνουν το νέο σου αγαπημένο παπούτσι.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

Ζεστά αξεσουάρ

Γάντια, σκουφιά, καπέλα, κασκόλ και πολλά ακόμα, υπόσχονται να σε κρατήσουν ζεστή και να ολοκληρώσουν το στιλ σου με επιτυχία. Κάνουν την εμφάνισή τους σε κομψό, funky ή casual style για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και να “δέσουν” απόλυτα με κάθε outfit. Έτοιμη να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου με τον πιο cozy και stylish τρόπο;

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

Ζεστά πανωφόρια

Είναι το πιο απαραίτητο ρούχο αυτή την περίοδο, αφού χωρίς αυτό δεν βγαίνεις εκτός σπιτιού. Μέσα σε αυτήν τη λίστα θα βρεις sheepskin coats, παρκά, puffers σε κοντό ή μακρύ μήκος και φυσικά must have γούνες που θα ερωτευτείς. Το κρύο αργεί να μας αποχαιρετήσει, οπότε σκέψου σοβαρά να αποκτήσεις ένα νέο πανωφόρι.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

 

Read More

And More