Η Bella Hadid δωρίζει μέρος της αμοιβής της από την Εβδομάδα Μόδας στην Ουκρανία

Το super model Bella Hadid  κάνει μία φιλανθρωπική κίνηση εμπνευσμένη από την συνάδελφό τους Mica Argañaraz, η οποία δωρίζει μέρος των κερδών της από την Εβδομάδα Μόδας σε ουκρανικούς οργανισμούς.

Την Κυριακή η Argañaraz δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Instagram, γράφοντας: «Πρέπει να πω ότι αισθάνομαι πολύ περίεργα να συμμετέχω σε επιδείξεις μόδας, γνωρίζοντας ότι συμβαίνει πόλεμος στην ίδια ήπειρο, γι αυτό θα δωρίσω μέρος των κερδών μου αυτής της Εβδομάδας Μόδας για να βοηθήσω οργανώσεις της Ουκρανίας. Επίσης απευθύνομαι σε φίλους και συναδέλφους και σε όποιον επίσης παλεύει με αυτό το συναίσθημα, ίσως αυτό είναι κάτι στο οποίο θα μπορούσαμε όλοι να συνεισφέρουμε».

 

 

 

Μόλις η Argañaraz μοιράστηκε τις ιδέες της, πολλές φίλες της μοντέλα ανάμεσα τους οι: Hadid και η Gerber στάθηκαν δίπλα της!  Η Bella έγραψε στον λογαριασμό της: «Έχουμε πολλούς Ουκρανούς φίλους, συναδέλφους, μοντέλα, ανθρώπους στην παραγωγή και στα κάστινγκ και είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις την έλλειψη επικοινωνίας. Είναι απίστευτα περίεργο να συμμετέχουμε σε επιδείξεις μόδας  σε μια εποχή όπως αυτή», πρόσθεσε η 25χρονη Χαντίντ.  Ενώ η φίλη της,  Kaia Gerber πρόσθεσε: «H @micaarganaraz δίνει το παράδειγμα. Σε ευχαριστούμε που μας εμπνέετε να κάνουμε το ίδιο.”

Read More

And More