Η Celine μας δείχνει πως ντύνεται σήμερα ένα cool girl

Ο Hedi Slimane παρουσίασε την  συλλογή Fall / Winter 2021 της CELINE  δίνοντας έμφαση σε αυτό που λέμε “cool girl”. Με τίτλο “PARADE”, η συλλογή παρουσιάστηκε στο Château de Vaux-le-Vicomte, στους κήπους τους χώρου, συνδυάζοντας την αίσθηση της γαλλικής πολυτέλειας και της υπαίθρου. Η νέα αυτή collection είναι αφιερωμένη στην νεολαία!

 

 

 Αυτοπεποίθηση αλλά σε ύφος casual, συνδυάζοντας μια πολυτελή τσάντα με μεγάλα σακάκια και καθημερινά φούτερ, πουλόβερ με layering, άνετα πανωφόρια με κομψά γυαλιά ηλίου και μπότες, το styling είναι η επιτομή του cool. Οι προηγούμενες συλλογές ήταν πιο βαριές, ενώ η σειρά Fall / Winter 2021 βλέπει μια πιο ανάλαφρη  προσέγγιση, ενώ δεν λείπει η επανάληψη του δημοφιλούς μπέιζμπολ καπέλου του οίκου.

 

 

Νεαρή, κομψή και φορέσιμη, η συλλογή είναι η τέλεια απεικόνιση του σύγχρονου κοριτσιού, μια ιδέα του Hedi Slimane που του καρφώθηκε βλέποντας και φωτογραφίζοντας τις νεαρές μούσες του, Lisa των BLACKPINK και Kaia Gerber.

Η Celine έχει αγκαλιάσει πλήρως τη νεολαία, αποτελώντας ένα από τα πρώτα brand πολυτελείας που άρχισε να χρησιμοποιεί το TikTok και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Read More

And More