Η Chanel λανσάρει online κατάστημα γυαλιών στο οποίο μπορείς να δοκιμάσεις τα σχέδια που διαλέγεις

Από την έναρξη της συνεργασίας της με τον Όμιλο Luxottica το 2000 και μετά την δημιουργία on line καταστήματος οπτικών Chanel στην Αμερική το 2015 και στην Αγγλία το 2018 τώρα ήρθε η ώρα για την υπόλοιπη Ευρώπη!
Μέσω το προηγμένου σχεδιασμού , ο πελάτης της  CHANEL.com θα ανακαλύψει μια μοναδική εμπειρία αγορών καθώς σε συνδυασμό με ένα αποκλειστικό κείμενο που συνοδεύει το προϊόν το παρουσιάζει με τον καλύτερο τρόπο  ώστε να  διευρύνει το επίπεδο εξυπηρέτησης και να πλησιάσει τις παροχές που βρίσκεις κανείς στις μπουτίκ CHANEL παγκοσμίως.

 

 Μπορείς να περιηγηθείς σε μία πλήρη γκάμα γυαλιών ηλίου, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων σχεδίων  καθώς και διαχρονικών συλλογών.

 

Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν τα γυαλιά που τους αρέσουν μέσω μίας εφαρμογής  όπου σε μία δική τους φωτογραφία προσθέτουν τα γυαλιά που έχουν στο καλάθι και να βλέπουν πόσο τους ταιριάζουν.

Τα γυαλιά είναι ένα ένα βασικό αξεσουάρ μόδας και η Chanel σου δίνει την δυνατότητα να δεις και να αγοράσεις εύκολα μέσα από την chic συλλογή του οίκου!

Read More

And More