Η Chanel μας παρουσιάζει τις 3 νέες λαμπερές της μούσες!

Ο οίκος Chanel  πρόσφατα έκανε μία προσθήκη στην επική συλλογή με αξεσουάρ: την τσάντα Chanel 19 . Εύπλαστη και πρακτική, είναι μια τσάντα που επιτρέπει την ελευθερία κινήσεων, μια από τις προτεραιότητες του οίκου και κυρίως της ιδρύτριας του oίκου Coco Chanel. Ο αριθμός 19 δηλώνει τον χρόνο δημιουργίας της, το 2019, παραπέμποντας ευθέως στη 2.55, την εμβληματική τσάντα που σχεδίασε η Chanel τον Φεβρουάριο του 1955. H νέα αυτή τσάντα ξεχωρίζει για το μεγάλο CC (Coco Chanel) κούμπωμα, το μακρύ λουρί από μέταλλο και δέρμα καθώς και την λαβή της.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Virginie Viard ήθελε στην πρώτη καμπάνια της νέας εμβληματικής τσάντας να έχει φρέσκα πρόσωπα και έτσι πρωταγωνίστριες είναι οι λαμπερές και γεμάτες ζωντάνια: Margaret Qualley, Taylor Russell και η πραγματική ενσάρκωση της Γαλλικής ομορφιάς Marine Vacht.

 

H Sofia Coppola ανέλαβε να σκηνοθετήσει 3 video που συνοδεύουν την καμπάνια και ο Steven Meisel να φωτογραφήσεις τις 3 πρωταγωνίστριες.

Τρία φρέσκα κορίτσια χορεύουν, ποζάρουν ινσταγκραμικά, παίζουν με τον φακό και τη Chanel 19 τους, η σκηνοθετική ματιά της Κόπολα, παρά το βάρος του ονόματος του οίκου, είναι ανάλαφρη επιχειρώντας να προσεγγίσει νεανικά κοινά, ενώ ο σπουδαίος Steven Meisel μετουσίωσε το όραμα της σκηνοθέτριας σε μοναδικές φωτογραφίες.

Απόλαυσε τις εδώ:

 

Read More

And More