Η Charlotte Casiraghi ποζάρει στο Μονακό για την Chanel

Η Charlotte Casiraghi, είναι η νέα ambassador της CHANEL, και το πρόσωπο για την νέα συλλογή Ready-to-Wear της άνοιξης-καλοκαιριού 2021, που φωτογραφήθηκε  στο θρυλικό πριγκιπάτο του Μονακό από τους Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin.

«Η Charlotte έχει μια μυστηριώδη ποιότητα, μια δυαδικότητα που δίνει έμφαση στο παιχνίδι μας για τη συγχώνευση της πραγματικότητας και των ονείρων», δηλώνουν οι διάσημοι φωτογράφοι μετά την συνεργασιά τους μαζί της.

Μέρα και νύχτα, σε ασπρόμαυρο ή σε χρώμα, δίπλα σε πισίνα ή στην ιδιωτικότητα ενός υπνοδωματίου, ο Charlotte Casiraghi ενσαρκώνει, σε αυτό το μυθικό Μονακό, μια συγκεκριμένη ιδέα του κινηματογράφου που ενέπνευσε την Virginie Viard για τη συλλογή.

Ορισμένες λέξεις έρχονται στο μυαλό όταν δούμε αυτή την φανταστική φωτογράφηση: αίγλη κομψότητα χαρά! Τα ρούχα που επιλέχθηκαν για τις λήψεις είναι χαρακτηριστικά κομμάτια της συλλογής με το tweed να κυριαρχεί, σιφόν κεντημένο με πούλιες, δέρμα συνδυασμένο με έντονο κόκκινο χρώμα, ναυτικό ροζ φόρεμα, κασμιρένια top, κάπρι παντελόνια και βεβαίως κοσμήματα γυαλιά και τσάντες από την συλλογή του οίκου.

Read More

And More