Η Florence Pugh είναι η πιο νέα ambassador του οίκου Tiffany & Co

Όπως ανακοίνωσε η Αγγλίδα ηθοποιός Florence Pugh στον λογαριασμό της στο instagram «μπαίνει» στην οικογένεια του εμβληματικού οίκου κοσμημάτων Τiffany & Co. Στη συνοδευτική εικόνα της καμπάνιας βλέπουμε την ηθοποιό του Oppenheimer (2023) να φοράει κοσμήματα του οίκου,  δαχτυλίδια και βραχιόλια από ροζ χρυσό 18 καρατίων και pavé διαμάντια – όλα από τη συλλογή Tiffany Lock.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florence Pugh (@florencepugh)

“Είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω τη συνεργασία”, έγραψε η Pugh στο Instagram. “Εξίσου ξεχωριστή ήταν η  μέρα στη φωτογράφηση αυτής της καμπάνιας, καθώς τότε ακόμη έκρυβα τα ξυρισμένα μου μαλλιά. Σας ευχαριστώ όλους στην Tiffany & Co που μου επιτρέψατε να είμαι ο εαυτός μου”.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany & Co. (@tiffanyandco)

Άλλοι διάσημοι ambassadros της Tiffany & Co είναι η Rosé των Blackpink, ο Jimin των BTS, η Beyoncé και ο Jay Z, η Lady Gaga και η Zoe Kravitz. Η μάρκα κοσμημάτων έχει επίσης συνεργαστεί με τον τραγουδιστή Pharrell Williams για γυαλιά ηλίου περιορισμένης έκδοσης, καθώς και με μάρκες όπως η Nike και η Patek Philippe για αποκλειστικά αθλητικά παπούτσια και ρολόγια αντίστοιχα.

 

Read More

And More