Η Jenna Ortega είναι η νέα global ambassador της Adidas

O viral χορός της “Wednesday”, αλλά και το ιδιαίτερο goth style της, έχουν κάνει την ηθοποιό Jenna Ortega το νέο it girl! Tώρα λοιπόν ήρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο βήμα της. Η Jenna Ortega έγινε το νέο πρόσωπο του γερμανικού κολοσσού αθλητικών ειδών, Adidas.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη adidas Women (@adidaswomen)

Η Adidas λανσάρει μετά από 50 ένα νέο label,  μία athleisure σειρά που ονομάζεται Αdidas Sportswear και το βασικό πρόσωπο θα είναι Jenna Ortega.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη adidas Women (@adidaswomen)

Η εταιρεία θέλει με αυτή την κίνηση να φέρει έναν ανανεωμένο δημιουργικό «αέρα» ανανέωσης. Τα κομμάτια της συλλογής θα βασίζονται σε κλασικά και διαχρονικά σχέδια της adidas, επηρεασμένη όμως από πιο σύγχρονες γραμμές και edgy χρωματικούς συνδυασμούς.

Η Jenna Ortega δήλωσε για αυτή την ένα συνεργασία της: «Η αγάπη μου για την adidas πάει χρόνια πίσω. Πάντα είχε τέτοια παρουσία στον αθλητισμό, τη μουσική και τον πολιτισμό και συνεχίζει να είναι καινοτόμος με πάρα πολλούς τρόπους. Μεγαλώνοντας όλα τα αθλητικά παπούτσια μου έπρεπε να είναι της adidas. Μέχρι και σήμερα, το μεγαλύτερο μέρος της γκαρνταρόμπας μου αποτελείται από τις εμβληματικές τρεις ρίγες της εταιρίας. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που γίνομαι μέλος αυτής της θρυλικής οικογένειας και είμαι το πρόσωπο της ολοκαίνουργιας σειράς».

Read More

And More