Η Linda Evangelista κυκλοφορεί βιβλίο με τις επικές φωτογραφίσεις του Steven Meisel στα 90s

Η Linda Evangelista έχει ένα νέο project που προωθεί. Τη Δευτέρα, το 57χρονο μοντέλο μέσω του λογαριασμού της στο  Instagram ανακοίνωσε ότι κυκλοφορεί βιβλίο που ονομάζεται Linda Evangelista Photographed By Steven Meisel και περιέχει φωτογραφίες από τις συνεργασίες της με τον εμβληματικό φωτογράφο.

 

Instagram @lindaevangelista

Η Linda ήταν βασίλισσα του μόντελινγκ τη δεκαετία του ’90 καθώς εργαζόταν για μεγάλους οίκους, Versace, Fendi και Valentino έκανε καμπάνιες editorial και εκτόξευσε την καριέρα της που παραμένει ακόμη και σήμερα μοναδική.

Splash/Ideal Images

 

Η σύνοψη του βιβλίου είναι εξής: «Από την πρώτη  φωτογράφιση το 1987, οι εικόνες του θρυλικού φωτογράφου Steven Meisel της Linda Evangelista, ενός από τα πρωτότυπα «supermodels» της δεκαετίας του 1990, είναι το αποτέλεσμα μιας αξιοσημείωτης δημιουργικής συμβίωσης μεταξύ φωτογράφου και μούσας. Με περισσότερες από 180 εικόνες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια είκοσι πέντε ετών, αυτό το πολυαναμενόμενο βιβλίο εξιστορεί το συνεχώς εξελισσόμενο όραμα του Meisel για την Evangelista, που απεικονίζεται σε μια τεράστια γκάμα ευφάνταστων εικόνων”.

Περιμένουμε με ανυπομονησία την έκδοση του.

Κεντρική φωτογραφία-Instagram @lindaevangelista

Read More

And More