Η Naomi Campbell έκλεισε το show του Balmain και «έριξε» το instagram

H Menswear Fall/Winter Fashion Week 2024 στο Παρίσι, ολοκληρώθηκε  με το show του οίκου Balmain,  που είχε να παρουσιάσει ανδρική συλλογή από το 2020.Το runway γέμισε με 54 μαξιμαλιστικές δημιουργίες του Olivier Rousting αλλά το φινάλε ήταν πιο εντυπωσιακό από ολόκληρο το show με την Naomi Campbell να κάνει μία μοναδική εμφάνιση.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balmain (@balmain)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balmain (@balmain)

Το supermodel έκλεισε το shoe με ένα black & beige σύνολο, που είχε μία ζώνη έργο τέχνης, χρυσή, με δύο χέρια που αγκάλιαζαν τη μέση της, κρατώντας στο κλείσιμο ένα μπουκέτο λουλούδια!Η Campbell περπάτησε χέρι χέρι με τον σχεδιαστή και στο τέλος αγκαλιάστηκαν, κάνοντας ένα φινάλε που βεβαίως έγινε viral.

Photo by Kristy Sparow/Getty Images

 

Credit Photo /SplashNews.com

 

 Credit Photo /SplashNews.com

Ο Olivier Rousteing συνεργάστηκε με τον καλλιτέχνη Prince Jyesi σε μια σειρά έργων τέχνης που ερμηνεύτηκαν σε εκτυπώσεις και υφάσματα trompe l’oeil. Τα φωτεινά χρώματα, τα πουά και τα μοτίβα που θυμίζουν pop art έκαναν νεύμα στη δεκαετία του ’80, μαζί με τους τονισμένους δυνατούς ώμους και τις υπερβολικές σιλουέτες.  

«Η πολυτέλεια έχει πολλές έννοιες», έχει πει ο ίδιος ο σχεδιαστής για τη συλλογή του. «Και αυτή η συλλογή είναι μια κραυγή πολυτέλειας».

Κεντρική φωτογραφία Splash

Read More

And More