Η Nespresso καλωσόρισε στην Αθήνα την Ιταλίδα επιχειρηματία Chiara Ferragni

Για να γιορτάσουν τη συνεργασία Nespresso x Chiara Ferragni, οι Nespresso και Chiara Ferragni διοργάνωσαν ένα exclusive event στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με ιδιαίτερο στιλ, απόλυτη κομψότητα και διασημότητες από τον χώρο της μόδας και των μέσων ενημέρωσης.

Chiara Ferragni

 

Chiara Ferragni, Κίμων Φραγκάκης

Ο Κίμων Φραγκάκης, ως παρουσιαστής της εκδήλωσης, κάλεσε την Chiara Ferragni να απαντήσει στις ερωτήσεις των διακεκριμένων προσκεκλημένων, ενώ μεταξύ άλλων συζήτησαν για τη συνεργασία με τη Nespresso, τη μόδα, την επιχειρηματικότητα, τη γυναικεία ενδυνάμωση και τη βιωσιμότητα.

Chiara Ferragni, Γιώργος Παπαχρυσανθάκης

Chiara Ferragni, Έφη Πρατσόλη

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Chiara Ferragni μαζί με την ομάδα των Nespresso Baristi παρουσίασαν τον καφέ της και φωτογραφήθηκαν με τους καλεσμένους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα. Ακολούθησε δείπνο όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την παγκοσμίου φήμης ψηφιακή επιχειρηματία.

Αντώνης Αυγερόπουλος, Chiara Ferragni

Η Chiara Ferragni είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτήν τη συνεργασία. Είναι ακόμη μεγαλύτερη χαρά που μου δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσω την οικογένεια της Nespresso στην Ελλάδα και να γιορτάσω τη δημιουργία της limited edition συλλογής Nespresso X Chiara Ferragni με σημαντικούς καλεσμένους. Ο εορτασμός της limited edition συλλογής στην Ελλάδα είναι η ουσία του ιδανικού καλοκαιριού μου.»

Κίμων Φραγκάκης, Αντώνης Αυγερόπουλος

Ο Αντώνης Αυγερόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Nespresso Hellas δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτήν την παγκόσμια συνεργασία και είναι μεγάλη τιμή για εμάς που η Chiara Ferragni επισκέφθηκε την Ελλάδα».

Emmanuel, Chiara Ferragni, Ηρακλής

Βίκυ Καγιά, Chiara Ferragni, Ναταλία Γεωργαλά

Στο πλαίσιο της συνεργασίας Nespresso x Chiara Ferragni, η Ιταλίδα επιχειρηματίας μεταμόρφωσε μερικά από τα πιο αγαπημένα μηχανήματα και αξεσουάρ Nespresso με το εικονικό στιλ της, χρησιμοποιώντας έντονα χρώματα και ζωντανά σχέδια, διαθέσιμα στο www.nespresso.gr

Κατερίνα Ευαγγελινού, Chiara Ferragni, Έλενα Γαλύφα, Βάσια Κωσταρά

 

Λυδία Φωτιάδου, Chiara Ferragni, Τόνια Σωτηροπούλου

Αντώνης Αυγερόπουλος, Έφη Πρατσόλη, Κίμων Φραγκάκης

Ακολουθήστε τη Nespresso στο IG @ nespresso.gr και την Chiara Ferragni στο @chiaraferragni για να ενημερωθείτε για το πλήρες καλοκαιρινό πρόγραμμα #NespressoxChiaraFerragni.

 

Read More

And More