Η Vogue Paris αλλάζει όνομα

Η Paris Vogue μία από τις πιο σημαντικές εκδόσεις του αγαπημένου περιοδικού αλλάζει όνομα και ονομάζεται από εδώ και στο εξής: Vogue France.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

Η αλλαγή του ονόματος αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τη Le Figaro την περασμένη εβδομάδα, η οποία περιγράφει μια ιδεολογική αλλαγή που βρίσκεται σε εξέλιξη στο περιοδικό ως μέρος του νέου παγκόσμιου σχεδίου ανανέωσης.

 Η αρχισυντάκτρια του περιοδικού Emmanuelle Alt αποχώρησε από τον τίτλο αυτό το καλοκαίρι και αντικαταστάθηκε από Εugenie Trochu. Σύμφωνα με τη νέα βελτιωμένη προσέγγιση της Condé Nast, ο συντάκτης της βρετανικής Vogue και Ευρωπαίος διευθυντής σύνταξης Edward Enninful θα επιβλέπει τη Vogue France και όλοι οι συντάκτες θα αναφέρονται στην παγκόσμια διευθύντρια σύνταξης Anna Wintour στη Νέα Υόρκη.

Στον επίσημο λογαριασμό της έκδοσης στο Instagram η νέα διευθύντρια σύνταξης Eugénie Trochu έγραψε αναλυτικά τι σημαίνει αυτή η σημαντική αλλαγή:

«Ελευθερία είναι να ντύνεσαι όπως θέλεις, να σκέφτεσαι διαφορετικά, να βάζεις όλα τα χρώματα στα νύχια σου, στα μαλλιά σου, στα μάγουλά σου… Να διακηρύξεις δυνατά και καθαρά την ταυτότητά σου, να γιορτάσεις τις διαφορές σου. Το πρώτο κιόλας τεύχος της Vogue France θα αποτίσει φόρο τιμής και θα γιορτάσει την ατομικότητα. Ένα διαβατήριο για να είναι κανείς ο εαυτός του, να διεκδικεί τον εαυτό του και να αγνοεί τα κλισέ. Η δημιουργικότητα, ο πολιτισμός, η τέχνη και η μόδα είναι παντού. Είναι οι μεγαλύτεροι φορείς περιεκτικότητας και διαφορετικότητας. Από το Παρίσι στη Μασσαλία, από τη Λιλ μέχρι το Στρασβούργο, η ταυτότητά μας δεν γεννιέται από ένα μόνο μέρος και η Vogue αντιπροσωπεύει τα καλύτερα ταλέντα και φωνές που αναδύονται.

Θα βασιστούμε σε εκατό χρόνια καθοριστικής πολιτιστικής ιστορίας, αλλά θα μείνουμε και στην στιγμή που ζούμε τώρα και που αντικατοπτρίζει τη Γαλλία στην οποία ζούμε σήμερα. Το επερχόμενο τεύχος μας, που θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου, ενσαρκώνει αυτό το μανιφέστο, διερευνά και επαναπροσδιορίζει τον πολιτιστικό πλούτο της Γαλλίας, υποστηρίζει τόσο την ατομικότητα όσο και την κοινότητα και τη δύναμη της διαφορετικότητας και της περιεκτικότητας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα μοιραστώ περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες και ανυπομονώ να το δείτε…»

Read More

And More