Η Stella McCartney κάνει μία ανατρεπτική καμπάνια

Είναι γνωστή η ευαισθητοποίηση της Αγγλίδας σχεδιάστριας Stella McCarntey για την οικολογία το περιβάλλον και την βιώσιμη μόδα. Εδώ και πολλά χρόνια οι συλλογές της έχουν φιλικές πρώτες ύλες ενώ έχει πει όχι στην γούνα συμπαρασύροντας και πολλούς ακόμη σχεδιαστές να αρνηθούν την χρήση γούνας στις συλλογές τους.

Για την νέα της καμπάνια η σχεδιάστρια αποφάσισε να τιμήσει τα ζώα και να τους δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Έτσι το δίδυμο Mert & Marcus φωτογράφησαν τα ρούχα της νέα συλλογής φορεμένα από…ζώα. Oι λήψεις είναι σε όλο το Λονδίνο και τα χαριτωμένα…σκυλιά, καγκουρό, πουλιά, αρκούδες φοράνε τα νέα σχέδια της McCartney

Η καμπάνια  διαδίδει επίσης το μήνυμα της Humane Society International για τον τερματισμό του εμπορίου γούνας στο Ηνωμένο Βασίλειο και παγκοσμίως.

«Ενώ αυτή η εκστρατεία είναι ανάλαφρη, ήθελα να αντιμετωπίσω ένα σοβαρό ζήτημα: τον τερματισμό της χρήσης γούνας. Είτε πωλείται εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο είτε παγκοσμίως, η βαρβαρότητα δεν γνωρίζει σύνορα και αυτή η προσπάθεια είναι το κλειδί για την αποστολή της ζωής μου να φέρω συνείδηση ​​στη βιομηχανία της μόδας. Είμαι περήφανος που συνεργάζομαι με την Humane Society International και για να βοηθήσω στην ευαισθητοποίηση σχετικά με το απίστευτο έργο που κάνουν – παρακαλώ ελάτε μαζί μας για να τερματίσουμε αυτήν τη φρικτή πρακτική υπογράφοντας τις αναφορές τους τώρα ” δήλωσε η McCarntey σχετικά με αυτή της την νέα ενέργεια.

Δες και το video που συνοδεύει την καμπάνια:

 

 

 

 

Read More

And More