Η adidas by Stella McCartneyπαρουσιάζει τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014!

Η adidas by Stella McCartney παρουσιάζει τη νέα συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 και σε καλεί να γυμναστείς με μια φωτεινή σειρά χρωμάτων, ρετρό γραμμών και έντονων prints. Η νέα συλλογή, που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, επικεντρώνεται στην κομψή θηλυκή σιλουέτα και τις καινοτόμες τεχνολογίες, ενώνοντας έτσι το ιδιαίτερο στυλ με τις κορυφαίες επιδόσεις.

//

Τα φουτουριστικά σχέδια συνδυάζονται με μοναδικά χρώματα στις σειρές Run και Cycling της φετινής σεζόν, όπου δυναμικές αντιθέσεις και γεωμετρικά σχήματα αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα. Τα καλοκαιρινά prints και οι διάφανες επενδύσεις ενισχύονται από τολμηρές πινελιές και απροσδόκητα cut-outs, ενώ η φετινή συλλογή ολοκληρώνεται με γιλέκα, μπουφάν και hoodies σε μια μαγευτική παλέτα έντονου πορτοκαλί, λευκού και απαλού μπλε. Καθώς η θερμοκρασία ολοένα και ανεβαίνει, η τεχνολογία Climachill® που ενσωματώνεται στα Tees της σειράς, κρατάει τους runners δροσερούς επιτρέποντας στο σώμα τους να αναπνέει. Επιπλέον, τα TechFit κομμάτια της σειράς εξασφαλίζουν λειτουργικότητα και αντοχή, ακόμα και κατά τη διάρκεια των πιο απαιτητικών προπονήσεων.

Τα Low Waste Tees σε φωτεινές αποχρώσεις εσπεριδοειδών και απαλού γκρι συμπληρώνονται από Low Waste σορτς και κοντομάνικα φούτερ σε λευκό και light mint χρώμα. Η φετινή συλλογή είναι ιδιαίτερα φιλική προς το περιβάλλον, καθώς χάρη στις νέες τεχνικές κοψίματος εξασφαλίζεται ότι το 95% του υφάσματος που χρησιμοποιείται, δημιουργεί το τελικό προϊόν, ενώ το υπόλοιπο 5% ανακυκλώνεται ή επαναχρησιμοποιείται.

//

Η σειρά Studio της φετινής συλλογής έχει σαφείς επιρροές από τα ‘70s και περιλαμβάνει τις κλασικές αποχρώσεις της Stella, όπως το Dusty Rose και το Light Maroon, και αποτελείται από φούτερ και αμάνικα μπλουζάκια με το λογότυπο της adidas by Stella McCartney, χαλαρά Tees, Boxer Shorts και άλλα κομμάτια που χρησιμοποιούν την οικολογική τεχνολογία Dry Dye.

Εμπνευσμένη από τη ζωντάνια του Ρίο ντε Τζανέιρο, η σειρά Swim παρουσιάζει κομμάτια σε κίτρινες, tropical lime, φωτεινές κοράλλι και τιρκουάζ αποχρώσεις για ένα θηλυκό και ταυτόχρονα αθλητικό look. Αισθησιακά κοψίματα δημιουργούν σέξι σχέδια που κολακεύουν το αθλητικό γυναικείο σώμα.

//

Η σειρά Yoga χαρακτηρίζεται από απλά, χαλαρά look, φτιαγμένα από οργανικά υλικά, που προσφέρουν απόλυτη ευελιξία και άνεση. Για τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου, η φετινή συλλογή προτείνει τις στυλιστικές επιλογές της σειράς Weekender, με κομμάτια επηρεασμένα από το χαρακτηριστικό urban/ορεινό τοπίο του Χονγκ Κονγκ.

Με ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνικής υπεροχής και στυλ για την τενίστρια που στοχεύει σε υψηλές επιδόσεις, η σειρά adidas by Stella McCartney barricade προσφέρει για αυτή τη σεζόν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, τα οποία φορούν αστέρια του παγκοσμίου τένις, όπως η Caroline Wozniacki, η Maria Kirilenko και η Laura Robson. Η σειρά περιλαμβάνει κομμάτια σε διάφορα χρώματα, όπως κίτρινο, λευκό, emerald και mint, όλα με έντονα leopard prints και ρετρό πορτοκαλί γραμμές. Τέλος, η adidas by Stella McCartney barricade Youth συμπληρώνει τη γυναικεία σειρά, σχεδιασμένη για την επόμενη γενιά των πρωταθλητριών του τένις.

Υποδήματα και αξεσουάρ

Η adidas by Stella McCartney Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 περιλαμβάνει παπούτσια υψηλών επιδόσεων και αξεσουάρ που υποστηρίζουν την αισθητική της συλλογής.

///

Φέτος η συλλογή παπουτσιών Run περιλαμβάνει το adidas Boost το οποίο ενσωματώνει ζώνες από καουτσούκ για καλύτερη πρόσφυση και μείωση βάρους, ενώ με τις χιλιάδες μικροκάψουλες στην ενδιάμεση σόλα του, εξασφαλίζει ασύγκριτη επιστροφή ενέργειας κατά τη διάρκεια του τρεξίματος. Τέλος, τη σειρά Studio συμπληρώνει το παπούτσι ClimaCool adipure, το οποίο επιτρέπει στο πέλμα να αναπνέει και παράλληλα ενισχύει τον έλεγχο και τη φυσική κίνηση του ποδιού.

Μοδάτες και iconic τσάντες γυμναστικής έρχονται να ολοκληρώσουν το καλοκαιρινό look, με γυαλιστερές επιφάνειες και έντονες λεπτομέρειες, ενώ urban αξεσουάρ με ρετρό λεπτομέρειες, backpacks και κλασικά bumbags με πολλαπλές τσέπες και φερμουάρ εξασφαλίζουν εύκολη αποθήκευση των προσωπικών αντικειμένων του δρομέα κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Η συλλογή adidas by Stella McCartney Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 είναι ήδη διαθέσιμη στην Ελλάδα αποκλειστικά στα καταστήματα adidas.

Read More

And More