Η Alexa Chung θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη συλλογή της στο London Fashion Week!

Για πρώτη φορά, από τότε που το απόλυτο it girl της μόδας δημιούργησε το δικό της fashion brand, η Alexa Chung θα συμμετέχει στο επίσημο line-up του London Fashion Week, και θα παρουσιάσει εκεί την νέα σειρά της! Το brand ALEXACHUNG λανσαρίστηκε πρώτη φορά τον Μάιο του 2017 και είναι ο τέλειος συνδυασμός της παριζιάνικης κομψότητας και βέβαια του ακαταμάχητου British style.

Η Chung ακολούθησε μέχρι τώρα τη μέθοδο “see-now-buy-now” για την προώθηση των season σειρών της, χωρίς να συμμετέχει στην καθιερωμένη Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, και όπως βλέπουμε τα κατάφερε άψογα, αφού το brand βρίσκεται ήδη στις κορυφαίες επιλογές των fashionistas!

Φέτος, τα σχέδια αλλάζουν και η σχεδιάστρια-fashion icon θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στο London Fashion Week, παρουσιάζοντας τη δεύτερη ημέρα την Spring/Summer 2019 collection της.

Η εβδομάδα μόδας στην βρετανική πρωτεύουσα θα έχει και άλλες νέες προσθήκες, όπως την Victoria Beckham που μετά από χρόνια θα αφήσει τη Νέα Υόρκη, αλλά και τον Riccardo Tisci που θα παρουσιάσει την πρώτη συλλογή του για τον οίκο Burberry!

Read More

And More