Η Αriana Grande παντρεύτηκε με ένα υπέροχο Vera Wang νυφικό

Είναι επίσημο: η Ariana Grande και ο Dalton Gomez παντρεύτηκαν το Σάββατο 15 Μαΐου, λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα τους. Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε σήμερα φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram, από την λιτή τελετή και έδωσε στους followers της τις πρώτες εικόνες από την υπέροχη αυτή ημέρα και βεβαίως το εντυπωσιακό της νυφικό!

Η Ariana Grande επέλεξε την guru των bridal look: Vera Wang, για αυτή την ιδιαίτερη μέρα της ζωής της και ήταν απόλυτα κομψή και εντυπωσιακή!Μεταξωτό λευκό σατέν νυφικό με ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς και εντυπωσιακό open back σχέδιο, η Grande συνδύασε αυτό το chic σχέδιο, με πέπλο και cute bow στα μαλλιά της.Υπέροχα διαμαντένια σκουλαρίκια και το signature hair style της ολοκλήρωσαν την νυφική της εμφάνιση.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δυο τους ξεκίνησαν τα ραντεβού τον Ιανουάριο του 2020 και πολύ γρήγορα κατάλαβαν ότι ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλον.Η ταλαντούχα star μοιράστηκε  φωτογραφίες με τους followers της, δίνοντάς τους έτσι μια γεύση από την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής της.

Φωτογραφίες @arianagrande

Read More

And More