Η Ashley Graham δίνει τη δική της απάντηση για την “επιλεκτική” Kendall Jenner (μετά τη Naomi Campbell)

Η Ashley Graham δίνει τη δική της απάντηση για την “επιλεκτική” Kendall Jenner (μετά τη Naomi Campbell) | tlife.gr

Η Kendall Jenner είναι από τα μοντέλα που δεν βλέπεις σε κάθε catwalk, σε κάθε εβδομάδα μόδας! Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει πως οι πασαρέλες την στρεσάρουν αρκετά δημιουργώντας της κρίσεις πανικού, με αποτέλεσμα να είναι πιο επιλεκτική στις δουλειές που κάνει.

Όταν η Naomi Campbell είχε ερωτηθεί για την άποψη της αποφάσισε να μην κάνει κάποια δήλωση και απλά απάντησε “Επόμενη ερώτηση”, δείχνοντας κατά μια έννοια την απαξίωσή της. Το επόμενο μοντέλο που ερωτήθηκε για την “επιλεκτική” Kendall είναι η Ashley Graham. Τι είπε άραγε το plus size model;

Η Ashley ρωτήθηκε από τον Andy Cohen στην εκπομπή Watch What Happens Live, ποια είναι η άποψή της για αυτήν την πολυτέλεια που έχει η Kendall. Η ίδια απάντησε: “Πραγματικά είναι πολύ τυχερή. Εγώ ποτέ δεν ένιωσα τόσο ευνοημένη. Θέλω να πω, ότι αυτό το στήθος και αυτοί οι γλουτοί απλά έπρεπε να πολεμήσουν και να σπάσουν τα εμπόδια”. Η Graham εννοούσε ότι δεν είναι τόσο εύκολο να είσαι plus size model και οι δουλειές που σε καλούν είναι λιγότερες από αυτές των “εμπορικών” μοντέλων. Οπότε έπρεπε να παλέψει για να διεκδικήσει μια θέση στα catwalks και στις καμπάνιες και προφανώς δεν υπήρχαν περιθώρια απόρριψης.

Εκτός από αυτές τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει η Graham, στο παρελθόν είχε δηλώσει πως δεν είχε παρευρεθεί σε ένα Met Gala αφού κανένας οίκος δεν της έδινε ρούχο λόγω του μεγέθους της. Οπότε συμφωνούμε μαζί της ότι δεν είναι τόσο τυχερή όσο η Kendall.

READ more