Η Athens Xclusive Designers Week δημιουργεί το Greek Fashion Pop-Up Store στο Golden Hall!

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week, στο πλαίσιο ενίσχυσης των δραστηριοτήτων της και παραμένοντας πιστή στον πρωταρχικό της στόχο, την προβολή και υποστήριξη των Ελλήνων σχεδιαστών σε πολλαπλά επίπεδα, δημιουργεί για πρώτη φορά το Greek Fashion Pop-Up Store, το οποίο θα φιλοξενήσει αποκλειστικά Έλληνες σχεδιαστές ρούχων, αξεσουάρ και κοσμημάτων, το οποίο θα λειτουργήσει από 25 Μαΐου έως 11 Ιουνίου, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.

Το Greek Fashion Pop-Up Store θα βρίσκεται στον 1ο όροφο του Golden Hall, σε ένα εντυπωσιακό κατάστημα 300 τετραγωνικών μέτρων, του οποίου την επιμέλεια και τον εξοπλισμό έχει αναλάβει η εξειδικευμένη εταιρία Dimopoulos 360ο Shopfitting. Περισσότεροι από 20 Έλληνες καταξιωμένοι και upcoming σχεδιαστές θα φιλοξενηθούν και θα διαθέσουν προς πώληση τις καλοκαιρινές τους δημιουργίες για το απόλυτο summer look: φορέματα, καφτάνια, μαγιό, παρεό, μαντήλια, τσάντες, σανδάλια, αξεσουάρ και κοσμήματα, αλλά και ιδιαίτερα κομμάτια για εντυπωσιακές καλοκαιρινές βραδινές εμφανίσεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του Greek Fashion Pop-Up Store θα πραγματοποιηθούν παράλληλες ενέργειες όπως live DJ sets, guest εμφανίσεις σχεδιαστών που θα προσφέρουν fashion tips στις καταναλώτριες και πολλά ακόμα δρώμενα.

Greek Fashion Pop-Up Store: https://www.facebook.com/events/1849533161964334/

Ο εξοπλισμός αντικλεπτικών συστημάτων του Greek Fashion Pop-Up Store είναι μια ευγενική προσφορά της νούμερο 1 εταιρίας στην Ελλάδα Οδέσους, η οποία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας για κάθε τύπο καταστήματος.

Read More

And More