Η Athens Xclusive Designers Week υποδέχεται τον οίκο Escada!

Η διεθνής εβδομάδα μόδας Athens Xclusive Designers Week, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου 2013 για 14η φορά στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής, έχει την τιμή να ανακοινώσει επίσημα τη συμμετοχή του θρυλικού οίκου ESCADA από τη Γερμανία με την παρουσίαση των τάσεων Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014!

/

Η ESCADA, γνωστή για τη μοντέρνα κομψότητα και θηλυκότητα των δημιουργιών της και για τους πρωτότυπους συνδυασμούς χρωμάτων και υφασμάτων, θα παρουσιάσει τη νέα συλλογή της για την ερχόμενη σεζόν, για πρώτη φορά στην Athens Xclusive Designers Week! Ο Fashion Director του οίκου, Daniel Wingate, θα βρεθεί με την ομάδα του στην Αθήνα ειδικά για τη 14η AXDW.

Σημαντικοί σχεδιαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρωτοεμφανιζόμενα ταλέντα που διαγωνίζονται στο θεσμό των New Designers Awards για σημαντικά έπαθλα, και μοναδικά παράλληλα δρώμενα συνθέτουν τη 14η AXDW, που έρχεται με φρέσκες καλοκαιρινές προτάσεις μόδας!

Η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας προωθεί τους Έλληνες σχεδιαστές εντός και εκτός συνόρων, ενώ παράλληλα τους φέρνει σε επαφή με τις αγορές του εξωτερικού και τους εκπροσώπους τους, μέσα από ένα δίκτυο συνεργασιών με σημαντικούς φορείς του κλαδου της ένδυσης και με άλλες διεθνείς διοργανώσεις μόδας.

/

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της 14ης Athens Xclusive Designers Week θα ανακοινωθούν τους προσεχείς μήνες.

Read More

And More