Η αυτοπεποίθησή σου εξαρτάται από τα σωστά εσώρουχα!

Ανασφάλεια. Αυτό. Όταν το σουτιέν σου δεν έχει το σωστό κράτημα, όταν το στήθος σου δεν έχει στη σωστή στήριξη, το ξέρουμε όλες, όλες έχουμε βρεθεί σε ανάλογη θέση, νιώθεις εκτεθειμένη. Αγχωμένη. Και ψαλιδίζεται η δυναμική σου, η ευθυτενής δυναμική στάση σου. Η αυτοπεποίθησή σου.

Τι νομίζεις ότι λένε για σένα τα εσώρουχά σου; Το ότι δεν φαίνονται δεν μου λέει κάτι. Οι γυναίκες που σέβονται τον εαυτό τους, οι σύγχρονες γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους, τον φροντίζουν ολοκληρωτικά. Για σένα το κάνεις. Τα εσώρουχα δεν είναι θέμα αντρικής αποπλάνησης, ούτε όπλα που χρησιμοποιούμε στο κρεβάτι -και μόνο. Είναι η εσωτερική μας ενδυμασία, το μυστικό μας, ο τρόπος που αποδεικνύουμε στον εαυτό μας και στη θηλυκότητά μας την άποψή μας για εμάς. Είναι η απόδειξη του πως νιώθουμε, του πως μας αντιμετωπίζουμε. Και οι γυναίκες που πατάνε στα πόδια τους, οι γυναίκες με ισχυρή αυτοπεποίθηση ξεκινούν το styling από μέσα. Αυτή είναι η βάση. Αυτή είναι η θέση που φέρεις απέναντι στον εαυτό σου. Triumph! Θρίαμβος δηλαδή.

Τα εσωτερικά σου όπλα, τα μυστικά σου, τα ποιοτικά υφάσματα και η καθημερινή συμμαχία με τη θηλυκότητά σου. Γιατί πάνω από όλα είσαι γυναίκα. Γυναίκα που αγαπά… το διαχρονικό, το νέο, το μοντέρνο. Ταυτόχρονα.

ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ
Γιατί διαχρονικό σημαίνει ποιότητα. Ανεξίτηλη στο χρόνο. Κομψότητα με διάρκεια. Το ήξερες ότι το 80% των γυναικών που πιστεύουν ότι βρήκαν το ιδανικό σουτιέν, μιλάνε για το Amourette της Triumph. Αν το έχεις δοκιμάσει, καταλαβαίνεις γιατί.

Η Triumph εφεύηρε την ενσωμάτωση της ελαστικής δαντέλας στα εσώρουχα, όταν δημιούργησε το πρώτο Amourette το 1954. Και τώρα, περίπου 1 εκατομμύριο γυναίκες επιλέγουν το διαχρονικό αυτό σουτιέν κάθε χρόνο.

 

ΤΟ ΝΕΟ
Η νέα Amourette σειρά που ολοκληρώνει την collection και καλύπτει κάθε σου ανάγκη. Το DNA της σειράς συμπεριλαμβάνει την εικονική, ελαστική δαντέλα. Και ντύνει όλες τις ώρες σου. Στο γραφείο, στις βραδινές εξόδους, στα ραντεβού. Είναι το δικό σου κλείσιμο του ματιού στον εαυτό σου. Νιώθεις ασφαλής και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς.

 

ΤΟ TREND
Το αγαπημένο fashion trend. Το νέο σουτιέν με ελαφριά ενίσχυση και βαθύ décolleté, χαρακτηρίζεται από ψηλά πλαϊνά για απόλυτη στήριξη. Διαθέτει floral τούλι και είναι το παιχνίδισμα που χρειάζεσαι για να διακοσμήσεις την αυτοπεποίθησή σου με ανοιξιάτικη αισιοδοξία.

Ο “εσωτερικός σου κόσμος” συνδυάζει ποιότητα, πρακτικότητα και στιλ και είναι ακριβώς οι τρεις παράγοντες που μια σύγχρονη δυναμική γυναίκα δεν διαπραγματεύεται. Ο προσωπικός σου θρίαμβος ξεκινάει από μέσα σου και τα εσώρουχα είναι ο απόλυτος σύμμαχος μιας γυναίκας. Γιατί ακριβώς δεν φαίνεται. Ή απλά αχνοφαίνεται. Ή απλά αποκαλύπτεται παιχνιδιάρικα ένα μικρό μέρος…

Κλείνοντας, θα ήθελα να σου θυμίσω για άλλη μια φορά, ότι η σχέση σου με τον εαυτό σου αποδεικνύεται στα εσώρουχά σου. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει όταν είσαι περιποιημένη μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. Νιώθεις καλύτερα όταν οι υφές, τα υλικά που σε ντύνουν έχουν ποιότητες. Άλλωστε είμαστε οι επιλογές μας. Οπότε; Ποια είσαι;

 

Read More

And More