Η Behati Prinsloo δε θα περπατήσει στο φετινό Victoria’s Secret show

To 27χρονο supermodel – η οποία εμφανίζεται στην πασαρέλα της εκδήλωσης για εννέα συναπτά έτη – αποφάσισε να μείνει εκτός του show αυτή τη χρονιά, η οποία πραγματοποιείται στη γαλλική πρωτεύουσα για πρώτη φορά, την Τετάρτη (30.11. 16), διότι γέννησε την κόρη της Dusty Rose μόλις πριν από δύο μήνες.
Χθες το βράδυ, είπε μαζί με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της: “Το άνοιγμα του #vsfashionshow για πρώτη φορά ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα δύο φορές στη σειρά και ήταν απλά ΤΡΕΛΟ, ακόμα τσιμπάω τον εαυτό μου. Για τα κορίτσια και την ομάδα, καλή τύχη στο Παρίσι, εγώ και η Dusty Rose θα πανηγυρίζουμε. “

Παρά το γεγονός ότι αποφάσισε να μείνει έξω από τη διοργάνωση φέτος, η καλλονή επαίνεσε τις συναδέλφους- μοντέλα – Lily Aldridge, Kendall Jenner και αδελφές Bella και Gigi Hadid – για τη σκληρή δουλειά που έχουν κάνει για το επερχόμενο γεγονός και, παρόλο που δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον, διαβεβαίωσε τους οπαδούς της ότι θα είναι πίσω την επόμενη χρονιά για να ανοίξει και πάλι το show.

Εξήγησε: «Ξέρω τον ιδρώτα, το αίμα και τα δάκρυα που υπάρχουν πίσω από την πραγματοποίηση αυτού του show, και αν ήμουν σε αυτό, αυτό θα ήταν το 10ο έτος μου, και δεν μπορώ να το πιστέψω! Σας αγαπώ όλους, να διασκεδάσετε στο Παρίσι και θα δείτε το επόμενο έτος !!!! @victoriassecret @ 10magazine @ed_razek @johndavidpfeiffer @ monica.mitro (sic) ».

Read More

And More