Η BSB συνεργάζεται με το Rising Star: Όλες οι λεπτομέρειες των looks που φόρεσαν οι διαγωνιζόμενες και η Καλομοίρα!

Το Rising Star είναι το show που μας κρατάει συντροφιά κάθε Κυριακή βράδυ. Οι διαγωνιζόμενοι δείχνουν το ταλέντο τους on stage, οι coaches εκφράζουν τις δικές τους απόψεις, ενώ η Καλομοίρα μεταφέρει όλα όσα γίνονται στα social media αλλά και στα backstage.

Ας περάσουμε όμως στο κομμάτι μας! Ξέρεις, αυτό που αφορά τη μόδα. Την περασμένη Κυριακή είδαμε την πάντα εντυπωσιακή Καλομοίρα, όπως και τις διαγωνιζόμενες, να φορούν ενημερωμένα outfits από το fashion brand BSB.

Η Καλομοίρα έκλεψε την παράσταση με τη θηλυκή BSB jumpsuit, η οποία τόνισε τη μέση της με τα cut outs στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ η κάθε μια διαγωνιζόμενη επέλεξε από ένα look του ίδιου brand που ταίριαζε ιδανικά στο ύφος και τη σιλουέτα της. Κάθε σύνολο ήταν βασισμένο στα νέα trends και στις επιθυμίες κάθε γυναίκας. Ακριβώς όπως μας έχει συνηθίσει η BSB όλα αυτά τα χρόνια που πρωταγωνιστεί στο χώρο της μόδας.

Η BSB είναι υποστηρικτής στο Rising Star μέχρι και το τέλος του δημοφιλούς show. Οπότε stay tuned κάθε Κυριακή για να ενημερώνεσαι για τις λαμπερές εμφανίσεις, τόσο της Καλομοίρας όσο και των διαγωνιζόμενων κοριτσιών που φέρουν αποκλειστικά την υπογραφή της BSB.

Προς το παρόν ας περάσουμε να δούμε όλα τα looks της BSB που φόρεσαν οι διαγωνιζόμενες και η Καλομοίρα. Κάτω από κάθε σύνολο σου δίνω και το αντίστοιχο link για να κάνεις δικός σου το fashion item που σε ενδιαφέρει…

Όπως σου προανέφερα, η Καλομοίρα επέλεξε μια θηλυκή jumpsuit που τόνιζε τη μέση της, διατηρώντας ένα minimal αποτέλεσμα.

Η Ίνγκα Μπαλαντσίνε φόρεσε ένα rock & romantic look με βασικά κομμάτια μια tutu φούστα κι ένα τοπ, φυσικά από τη BSB.

Η Γιάννα Φαφαλιού με floral maxi φόρεμα, σε θηλυκό ύφος και με sicilian επιρροές.

Η Kέλλυ Βουδούρη προτίμησε ένα black & white σύνολο, το οποίο είχε σαν βασικά κομμάτια ένα λευκό σακάκι κι ένα τοπ με δαντέλα.

Η Αναστασία Ιωακειμίδου φόρεσε ένα leather jacket και τζιν με σκισίματα BSB, δημιουργώντας το απόλυτο rock look.

H Τζάνου Ερωφίλη πόνταρε στο διαχρονικό total black look, επιλέγοντας μια παντελόνα κι ένα πουκάμισο σε μαύρο χρώμα.

Η Δώρα Μηλιοπούλου έπαιξε στις black & white αντιθέσεις, φορώντας ένα λευκό παντελόνι καμπάνα κι ένα minimal μαύρο τοπ BSB.

Η Χριστιάννα Γαλιάτσου επέλεξε μια ολόσωμη φόρμα σε βαθύ κόκκινο χρώμα που έφερε την υπογραφή της BSB.

Read More

And More