Η Cara Delevingne και η Samsung στέλνουν την πρώτη selfie στο διάστημα

Το τελευταίο εξωπραγματικό τεχνολογικό κατόρθωμα της Samsung στέλνει την Cara Delevingne σε μια διαγαλαξιακή αποστολή.

Η Samsung  ανακοίνωσε  μια τολμηρή, εξωπραγματική αποστολή. Ένα Galaxy S10 5G θα ταξιδέψει στην στρατόσφαιρα για να δώσει στους καταναλωτές την ευκαιρία να στείλουν το πρόσωπό τους στο διάστημα. Μάλιστα, θα έχουν καλή παρέα καθώς το μοντέλο, ηθοποιός και γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση, Cara Delevingne ανακοινώθηκε ως το πρόσωπο της αποστολής «SpaceSelfie» της Samsung.

H Cara, ανακοίνωσε την αποστολή στο προφίλ της στο Instagram, με τη βοήθεια ενός απρόσμενου επισκέπτη, του SpaceSelfie αστροναύτη της Samsung. Ο αστροναύτης παρέδωσε στην Cara ένα Galaxy S10 5G για να βγάλει την πρώτη SpaceSelfie στον κόσμο.

Το πρόσφατο εξωπραγματικό τεχνολογικό κατόρθωμα της Samsung περιλαμβάνει την αποστολή ενός S10 5G στη στρατόσφαιρα με τη χρήση ενός αερόστατου υψηλής πίεσης με ήλιον. Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν τη δική τους SpaceSelfie, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο Κέντρο Ελέγχου της Samsung στο https://samsung-spaceselfie.com/gr/el/ .

Οι φωτογραφίες, μετά από τυχαία επιλογή, θα προβληθούν στην 6.7’’ Dynamic Amoled Οθόνη του S10 5G, χρησιμοποιώντας τη μοναδική θέα της Γης για φόντο. Αυτή η φωτογραφία θα σταλεί πίσω στη Γη, στον/στην κάτοχό της για κοινοποίηση στα social media.

Μέσω της SpaceSelfie, η Samsung επιδεικνύει το πρωτοποριακό της πνεύμα και θέτει νέα πρότυπα για τις δυνατότητες της τεχνολογίας κινητών συσκευών. Για περισσότερες από 200 ώρες στα όρια της ατμόσφαιρας της Γης, το S10 5G θα αναδείξει τη δύναμη των καινοτομιών της Samsung και τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία συνεχίζει να σχεδιάζει προϊόντα που πραγματοποιούν ό,τι μέχρι πρότινος ήταν αδύνατο.

Η Cara Delevingne πρωτοπορεί στην SpaceSelfie αποστολή.

H Delevingne μοιράζεται το ίδιο πάθος με την εταιρεία και επιδιώκει να ξεπερνά τα όρια. Επιλέγει να μοιράζεται με τους followers της, την πραγματική εικόνα της επαγγελματικής, αλλά και της προσωπική της ζωής. Η Cara είναι ο πρώτος άνθρωπος της Samsung SpaceSelfie, που θα δει τη selfie του στο διάστημα και προσκαλεί όλους τους χρήστες κοινωνικών δικτύων να συμμετέχουν στην αποστολή.

 


Η Cara Delevingne δήλωσε: «Αγαπώ την ιδέα του ταξιδιού στο διάστημα. Ανυπομονώ να ηγηθώ της αποστολής SpaceSelfie της Samsung και να γίνω ο πρώτος άνθρωπος που θα στείλει μια selfie στο διάστημα. Ήδη έχω διάφορες σκέψεις για το πως θα βγάλω την καλύτερή μου selfie και ανυπομονώ να δω πως θα ανταποκριθούν οι followers μου στην πρόκληση να στείλουν το πρόσωπό τους στο διάστημα».

Read More