Η Carrie Bradshaw επέστρεψε για καλό σκοπό

Πριν από λίγες μέρες η Sarah Jessica Parker είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα video, στο οποίο φαινόταν η επιστροφή της Carrie Bradshaw. Η ηθοποιός υποδύθηκε για ακόμα μια φορά τον διάσημο αυτόν χαρακτήρα, κάνοντας τους περισσότερους να πιστεύουν ότι ίσως η γυναικεία σειρά επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

Στο βίντεο της Sarah φαίνεται η ηθοποιός να είναι ντυμένη σαν την extravagant και stylish Carrie. Για την ακρίβεια, φορούσε μια τούλινη φούστα, καλτσάκια, πέδιλα, ένα χρυσό τοπ, μια statement ζώνη και τσάντα. Βλέποντάς την λες από μέσα σου: “Carrie μας έλειψες”, αλλά δυστυχώς δεν θα δούμε ξανά την ηθοποιό να υποδύεται τον αγαπημένο μας χαρακτήρα.

Πριν από λίγο η SJP ανάρτησε ένα ακόμα βίντεο στο instagram, διαψεύδοντας έμμεσα τις φήμες για την επιστροφή του Sex and the City και τονίζοντας πως όλο αυτό έγινε για καλό σκοπό. Το βίντεο δείχνει την ηθοποιό με το ίδιο styling να περπατάει στους δρόμους της Νέας Υόρκης και ξαφνικά να βρέχεται από ένα λεωφορείο που έπεσε σε λακκούβα. Πάνω στο λεωφορείο αναγράφεται το εξής: “1 bottle = 1 month of clean water”, ένα logo που κρύβει από πίσω ένα μεγάλο έργο.

Το συγκεκριμένο γύρισμα έγινε για να προμοτάρουν μια νέα σημαντική ενέργεια, για την οποία συνεργάζονται η μπύρα Stella Artois κι ένας οργανισμός, ο Water.org, που ιδρύθηκε από τον Matt Damon κι έχει σκοπό να καλύψει τις υποανάπτυκτες χώρες με καθαρό νερό. Το νόημα αυτής της συνεργασίας είναι ότι με την αγορά ενός μπουκαλιού Stella Artois, ο οργανισμός Water.org θα παρέχει πόσιμο νερό σε κάποιες περιοχές για ένα μήνα.

Η Sarah δήλωσε πως το concept είναι πολύ έξυπνο κι ελπίζει να ενθουσιάσει και να παρακινήσει το κοινό. Για την ίδια πάντως, ήταν πολύ ευχάριστο να υποδυθεί και πάλι την Carrie Bradshaw, ειδικά για έναν τόσο σημαντικό λόγο.

Read More

And More