Οι εμφανίσεις της Cate Blanchett κρύβουν ένα ισχυρό μήνυμα!

Η Cate Blanchett είναι πρόεδρος στο Φεστιβάλ Βενετίας, που έχει ξεκινήσει και αποφάσισε να κάνει μία πολύ ισχυρή δράση μέσα από τις εμφανίσεις που θα φορέσει καθ όλη την διάρκεια της οργάνωσης!Για πρώτη φορά η ταλαντούχα ηθοποιός θα κάνει ανακύκλωση παλιών της εμφανίσεων, δεν θα βάλει τίποτα καινούργιο και όλα τα look θα δημοπρατηθούν για καλό σκοπό μόλις τελειώσει το φεστιβάλ!



Η Blanchett βρίσκεται συχνά στις λίστες των καλοντυμένων της showbiz και κάθε της εμφάνιση είναι απλά υπέροχη!
Πριν το Φεστιβάλ Βενετίας, η Blanchett, η οποία ζει στην Αγγλία αποφάσισε να εξετάσει την γκαρνταρόμπα της και να φορέσει ξανά ρούχα που έχει ήδη φορέσει αντί να αποκτήσει καινούργια!

 

Η ηθοποιός σε σχετική της συνέντευξη στο WWD εξήγησε ότι το φεστιβάλ ήταν η ιδανική στιγμή για να ανακαλύψουμε εκ νέου την μοναδική αυτή  διαδικασία του κόκκινου χαλιού και να δούμε πως μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί και δημιουργικοί  ακόμη και εκεί αφού διανύουμε μία εντελώς  νέα εποχή έτσι το φετστιβαλ Βενετίας ήταν τέλεια αφορμή!




Η ηθοποιός τονίζει με αυτή την κίνηση της την ανάγκη της βιωσιμότητας, αξία που πρέπει να την βάλουμε όλοι στην ζωή μας, και να βλέπουμε πως μπορούμε να αναβιώσουμε παλιά μας ρούχα και να κάνουμε οικονομία αλλά κυρίως να είμαστε φιλικοί προς το περιβάλλον περιορίζοντας έτσι την ανεξέλεγκτη παραγωγή!

Η Blanchett συνδέει όλη αυτή της την δράση με φιλανθρωπικό σκοπό και μέσω δημοπρασίας που θα κάνει στα κομμάτια που θα φορέσει, θα προσφέρει τα  έσοδα σε οργανώσεις που έχουν ανάγκη!

Την είδαμε λοιπόν να ξαναφοράει ξανά το πάνω μέρος από το Alexander McQueen φόρεμα που φόρεσε στα Bafta Αward το 2016:

2016/2020

Την πρώτη μέρα έβαλε ξανά το φόρεμα του Esteban Salazar που είχε φορέσει στο Φεστιβάλ του Λονδίνου το 2015 και έκλεψε τις εντυπώσεις.

2015/2020

 

Read More

And More