Η δεκαετία του ’90 επιστρέφει! Το βιβλίο της Claudia Schiffer για τα supermodels

Το fashion icon Claudia Schiffer καλεί  τους αναγνώστες σε ένα προσωπικό ταξίδι στη χρυσή εποχή του modeling. Εκδίδει λοιπόν ένα πλούσια εικονογραφημένο βιβλίο που συνοδεύει την πρώτη έκθεση την οποία επιμελήθηκε λίγο καιρό πριν και στην οποία συγκεντρώνει τους θρυλικούς φωτογράφους μόδας, σχεδιαστές και supermodels, των οποίων τα οράματα γοήτευσαν την πιο λαμπρή δεκαετία της μόδας.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

Στη δεκαετία του ’90 η μόδα εξελίχθηκε σε ένα συνολικό έργο τέχνης. Αυτό το εκπληκτικό βιβλίο βασίζεται σε ένα πλούσιο πανόραμα εκπληκτικών χαρακτήρων και τόπων, που έκαναν τη δεκαετία τόσο αξέχαστη. Εκπληκτικές εικόνες από θρυλικούς φωτογράφους παρουσιάζονται μαζί με υλικό από το ιδιωτικό αρχείο του Schiffer. Οι εξωφρενικές συνθέσεις του Arthur Elgort εμφανίζονται δίπλα στο οικείο και άμεσο στυλ της Corinne Day. Οι παιχνιδιάρικες, σέξι, χιουμοριστικές και πληθωρικές φωτογραφίες της Ellen von Unwerth συναντούν τα γλυπτά, τέλεια σύνθεση του Herb Ritts. Οι προκλητικές φωτογραφίες του Juergen Teller έρχονται σε αντίθεση με τις κομψές και διαχρονικές εικόνες του Karl Lagerfeld. και πολλοί άλλοι εμβληματικοί φωτογράφοι παρουσιάζονται.

Εικόνες από την κορυφαία δεκαετία της βιομηχανίας της μόδας η οποία συνεχίζει να έχει ισχυρή επιρροή στη σημερινή κουλτούρα!

 

 

Read More

And More