Η Demy φόρεσε το must σακάκι της σεζόν και μας άρεσε πολύ!

Η Demy ξέρει πως να τραβάει τα βλέμματα με τις στιλιστικές της επιλογές, αφού τις περισσότερες φορές τα looks της περιλαμβάνουν δημιουργίες ξένων και Ελλήνων σχεδιαστών, εντυπωσιακά αξεσουάρ, λαμπερά κοσμήματα, τέλεια συνδυασμένα μεταξύ τους και πάντα προσαρμοσμένα στο προσωπικό της στιλ. Η Demy λοιπόν, πρόσφατα εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Περιμένοντας τη Νονά», στην οποία πρωταγωνιστεί, και για ακόμα μια φορά κατάφερε να μας μαγέψει με την στιλιστική της επιλογή.

Το κομμάτι – κλειδί του συνόλου που δεν γινόταν να μας περάσει απαρατήρητο είναι το Dolce & Gabbana oversized blazer που φόρεσε σαν φόρεμα. Οι έντονοι ώμοι προσδίδουν έναν ’80s – masculine χαρακτήρα στο αποτέλεσμα, ενώ το βαθύ ντεκολτέ και το mini μήκος προσθέτουν το sexy twist που χρειάζεται ένα επιτυχημένο night outfit. Τα oversized ανδρικά σακάκια είναι μια τάση που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτήν τη σεζόν και τα έχουμε δει φορεμένα σε catwalks, αλλά και από διάσημες.

Στο look προστέθηκαν τα stylish ankle boots Jimmy Choo από τα καταστήματα ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, τα οποία έχουν σαν χαρακτηριστικό το suede δέρμα και το polka dot fish net που φτάνει μέχρι τον αστράγαλο, δημιουργώντας ένα sock effect. Τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια Zara, το polka dot καλσόν και η chain belt στη μέση ολοκλήρωσαν με επιτυχία το look της Demy που επιμελήθηκε προσωπικά η στιλίστρια Χρυσάνθη Θωμάτου.

Read More

And More