Η Δούκισσα Νομικού παντρεύτηκε: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό της

Επιτέλους! Είδαμε τη Δούκισσα Νομικού ντυμένη νυφούλα. Η όμορφη παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον Δημήτρη Θεοδωρίδη στον Άγιο Στέφανο, στο εκκλησάκι που έχει στην κατοχή του ο πατέρας του γαμπρού. Μετά από την τελετή ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι στην παραλία του Πανόρμου.

Μετά από τις απαραίτητες πληροφορίες του γάμου, ας περάσουμε στο στιλιστικό κομμάτι. Όταν το πρωτό-ακούσαμε η αλήθεια είναι πως δεν ξέραμε τι στιλ νυφικού θα επέλεγε. Οκ, είχαμε κάποια σχέδια στο μυαλό μας, αλλά τίποτα δεν είχε αποκαλυφθεί. Το μόνο που γνωρίζαμε είναι πως είχε την υπογραφή της Ελληνίδας Σχεδιάστριας Celia kritharioti.

Τώρα όμως έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα και μπορούμε επιτέλους να ασχοληθούμε με αυτή. Η Δούκισσα, όπως σου προανέφερα, φόρεσε ένα Haute Couture gown της Celia kritharioti. Το νυφικό είχε princess style ύφος και αρκετά minimal χαρακτήρα. Το πάνω μέρος ήταν σε στενή γραμμή με ανοιχτή πλάτη, ενώ το κάτω μέρος ήταν διακοσμημένο στο πίσω μέρος με φιόγκους. Μετακινήσου προς τα κάτω και δες φωτογραφίες.

Read More

And More