Η ελληνική υπογραφή στο κόσμημα!

Μια ομάδα Ελλήνων αργυροχρυσοχόων, που από το 1999, παρουσιάζει πρωτότυπες, εντυπωσιακές και in fashion προτάσεις στο χώρο του κοσμήματος- συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση που ξεκίνησε το 1970. Το TLIFE σου δίνει τη δυνατότητα να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό της Gregio και να κερδίσεις ένα από τα κομψά αυτά κοσμήματα.

Μια υπογραφή που συνοδεύει αληθινά κοσμήματα φτιαγμένα από χρυσό, ασήμι και επιλεγμένες πέτρες που ανταποκρίνονται στις υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις της μοντέρνας γυναίκας και ολοκληρώνουν τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις της.

Μια ματιά που εμπνέεται από την ελληνική φύση και την ελληνική ιστορία. Μια ματιά που εκφράζεται σε 13 διαφορετικές συλλογές, οι οποίες εκπληρώνουν κάθε όνειρο στο κόσμημα. Μια νέα πρόταση που έχει καταφέρει να διακριθεί σε όλο τον κόσμο αφού εξάγει σε 17 χώρες και να αγαπηθεί από όλες τις γυναίκες. Ένα κόσμημα μοντέρνο, μοναδικό, glamorous και προσιτό που κερδίζει το θαυμασμό που σχεδιάζεται και κατασκευάζεται αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Αυτό άλλωστε εκφράζει και το όνομα GREGIO. Την ελληνικότητα στο κόσμημα.

Τα κοσμήματα Gregio τα βρίσκετε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, στα concept shops Κολωνακίου: Αμερικής 14 & Βαλαωρίτου και Νέας Σμύρνης: Ομήρου 33 και βέβαια στο e-shop: www.gregio.gr

Read More

And More