Η Emily Ratajkowski σου προτείνει 3 φορέματα για αυτό το καλοκαίρι!

Mε το μοναδικό sexy style της έχει κατακτήσεις μία μοναδική θέση στην καρδιά των αντρών όμως το street style ύφος της αξίζει να το παρατηρήσεις αφού το έχει πάει σε άλλο…επίπεδο.

Η Emily Ratajkowski  έχει την δυνατότητα να κάνει και μάι φόρμα να δείχνει super αλλά σημερα θα μας δείξει το πιο θηλυκό κομμάτι της ντουλάπας και μάλιστα 3 φορέματα που έχει επιλέξει για φέτος το καλοκαίρι και φοράει ήδη από τώρα

https://www.instagram.com/p/B–VhPJBglS/?utm_source=ig_web_copy_link

Midi dress σε nude απόχρωση που συνδυάζει με square toe πέδιλα και statement τσάντα. Κομμάτι που θα σε πάει από το γραφείο μέχρι καλεσμένη σε γάμο αν το κάνει update με κοσμήματα.

Mini pastel φόρεμα, σε minimal γραμμή που συνδυάζει με sneakers για να το κάνει ακόμη πιο cute. Βάλε στην ντουλάπα σου ένα κομμάτι για την πόλη και το νησί που δεν έχει ημερομηνία λήξης.

https://www.instagram.com/p/B9MXzo1BJr5/?utm_source=ig_web_copy_link

Satin φόρεμα, δίνει πάντα μία αίσθηση πολυτέλειας και έτσι οπως αγκαλιάζει το σώμα σίγουρα ει΄ναι μία sexy chic επιλογή που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα, η Emrata επιλέγει χρώμα και όχι τα αναμενόμενα λευκά και μαύρα satin dreess δίνοντας του ένα πιο καλοκαιρινό mood.

Read More

And More