Η epic εμφάνιση της Jennifer Lopez στο Super Bowl!

Eνα amazing show, σκέτο υπερθέαμα έδωσε χθες η Lopez μαζί με την Shakira στο ημίχρονο του Super Bowl, και έβαλαν «φωτιά» στο γήπεδο για ένα τέταρτο, καθώς ήταν εκείνες που ανέλαβαν φέτος να διασκεδάσουν τα εκατομμύρια φιλάθλων. Οι δύο Λατίνες σταρ ερμήνευσαν μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια τους, κούνησα για τα καλά τις καμπύλες τους και το κοινό τις αποθέωσε. H Lopez για την συγκεκριμένη εμφάνιση εμπιστεύτηκε τον οίκο Versace ο οποίος δημιούργησε αποκλειστικά για την βραδιά κάποιες custom εμφανίσεις!

Η Lopez εμφανίστηκε στην σκηνή με μία custom Versace κάπα στα χρώματα της Αμερικάνικης σημαίας που είχε πάνω απο 40.000 φτερά σε κόκκινο μπλε και λευκό χρώμα ενώ ήταν διακοσμημένη και με 2.000 κρύσταλλα Swarofski τοποθετημένα όλα με το χέρι.

Στην συνέχεια επέλεξε ένα nude κορμάκι Versace, όλο με sheer τούλι διακοσμημένο με pattern που θύμιζαν μωσαικά και τα οποία χρειάστηκαν πάνω από 700 ώρες να τοποθετηθούν. Το body επίσης είχε Swarofski κρύσταλλα και συνδυάστηκε με ίδια γάντια και μπότες!

Επίσης φόρεσε ένα δερμάτινο κουστούμι Versace που είχε biker ύφος και κρύσταλλα Swarovski τοποθετημένα με το χέρι, το οποίο χρειάστηκε πάνω από 900 ώρες για να ολοκληρωθεί και το οποίο συνδύασε στην αρχή της εμφάνισης της με ροζ satin φούστα!

 

 

 

Read More

And More