Η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο είχε τα τα πιο εντυπωσιακά show αυτό το ΣΚ!

Μία ακόμη Εβδομάδα Μόδας αυτή του Μιλάνο  φτάνει στο τέλος της και αυτό το ΣΚ ήταν γεμάτο επιδείξεις και φαντασμαγορικά show από του μεγαλύτερους ιταλικούς οίκους.

Εtro

Boem αισθητική με tailored στοχεία σε ένα απόλυτο συνδυασμό. Ζακέτες, φορέματα και πουκάμισα που είχαv boho στοιχεία αλλά και κουστούμια ή παντελόνια δανεισμένα από την ανδρική ντουλάπα για απόλυτο style.

Dolce & Cabbana

Θηλυκότητα με δαντελένια φορέματα και διάφανες λεπτομέρειες, μάλλινα σύνολα που συνδυάζονται με oversized παλτό σε tartan print και glam details όπως λαμπερά πέδιλα και ιδιαέτρεα κοσμήματα είδαμε στο catwalk του διάσημου ντουέτου!

Bottega Veneta

Neon details σε κουστούμια ή φόρεμα που έδιναν ένα fresh style αλλά και ιδιαίτερα φορέματα που ανέδειξαν την γυναικεία σιλουέτα και έδωσαν sex mood στην συλλογή.

Philosophy di Lorenzo Serafini

Stylish androgyne σύνολα εμπνευσμένα από τον David Bowie, με χρώμα και leather κομμάτια, αλλά και μία υπέροχη λαμπερή σειρά με φόρεματα, που δίνουν party mood με μία κίνηση, αέρινα και με πιέτες για μοναδικές εμφανίσεις!

Salvatore Ferragamo

Δερμάτινα φορέματα σε earth tones αλλά και αξεσουάρ που όλες θα θέλαμε στην ντουλάπα μας: lux τσάντες από μαλακό δέρμα, υπέροχα σανδάλια και mules αλλά και πολλές λεπτομέρειες με κρόσσια metallic items και λάμψη στην νέα συλλογή.

Emporio Armani

Μπλε της νύχτας και ruffle details, πολυτελή υφάσματα και κλασικά σακάκια, βελούδινα σύνολα που προσδίδουν class από τον μεγάλο σχεδιαστή για την επόμενή η σεζόν.

Μissoni

Γεωμετρικά σχέδια σε ζακέτες και pyzama style κουστούμια, παλτό που αγκαλιάζουν το σώμα και λευκές μπότες που δίνουν ένα twist στου σύνολο, είναι μερικά από τα κομμάτια που είδαμε από τον ιταλικό οίκο αυτή την φορά.

Read More

And More