Η Falconeri μας ταξιδεύει σε ένα υπέροχο location με την νέα της campaign

Η Falconeri παρουσιάζει 2 editorials με θέμα ‘’Apres Ski’’ και ‘’On the Slopes’’ και μας βάζει με τον καλύτερο τρόπο σε winter mood.

Η φύση αποτελεί πηγή έμπνευσης και σημείο αναφοράς για τη Falconeri και τα χιονισμένα βουνά το ιδανικό background για την FW 2019-20 συλλογή της και τις προτάσεις για après ski και on the slope outfits.

Με σκηνικό ένα κατάλευκο τοπίο, η Falconeri με τη FW Collection της, αποτυπώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που απογειώνουν ένα all-day easy chic look.

Μέσα από τις νέες φυσικές αποχρώσεις που παρουσιάζονται όπου κυριαρχούν ουδέτεροι τόνοι του μπεζ, της πούδρας και του λευκού, δημιουργείται ένα sophisticated παιχνίδι στιλ και άνεσης.

Οι χρωματικές παλέτες περνάνε από τα ουδέτερα χρώματα στις αποχρώσεις του μπρονζέ, χάλκινου, καμηλό, και μπλε, προσδίδοντας έναν αέρα ζεστασιάς και κομψότητας.

Το κασμίρ για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστεί και συνυπάρχει μέσα από τις διαφορετικές υφές του παρουσιάζοντας την πολύπλευρη προσωπικότητά του – όπως όταν αναμειγνύεται με μεταξωτό σατέν χάρη σε εξειδικευμένη τεχνική.

Η αντρική συλλογή ξετυλίγεται μέσα από τα jumpers και παλτό με επένδυση από κασμίρ. Πρωταγωνιστούν οι κλασικοί μπλε, καφέ και καμηλό τόνοι και οι μαλακές και ζεστές υφές που ταυτίζονται με την superior cashmere ταυτότητα του brand.

Read More

And More