Η φωτογράφιση με τα καλσόν που κατάφερε να εξαγριώσει το κοινό. Τι συνέβη άραγε;

Ένα online shop που είναι άγνωστο στους περισσότερους, κατάφερε να προκαλέσει σάλο μόνο από μια φωτογράφιση. Το συγκεκριμένο e-shop πουλάει καλσόν σε μεγάλα νούμερα και αντί να χρησιμοποιήσει plus size μοντέλα, επέλεξε να θέσει σαν πρωταγωνίστριες στη φωτογράφηση skinny models που τεντώνουν με τα χέρια και τα πόδια τους αυτά τα καλσόν για να δείξουν το μέγεθος.

Αυτή η προσβλητική (για τους περισσότερους) διαφήμιση, λέγεται πως στην αρχή έγινε με σκοπό να αποδείξει στο κοινό ότι τα καλσόν της εταιρίας δεν σκίζονται. Η εταιρία όμως, αποφάσισε να ακολουθήσει το ίδιο concept και για τα υπερμεγέθη καλσόν που έχει, κάνοντας τους περισσότερους να εξαγριωθούν που δεν διάλεξαν plus size models, αλλά και με το αποτέλεσμα που φαίνεται προσβλητικό.

Σύμφωνα με τα σχόλια του κοινού, αυτές οι εικόνες υποβαθμίζουν κατά πολύ την εταιρία και οι γυναίκες με καμπύλες είναι πολύ πιθανό να μην θέλουν να αγοράσουν τίποτα από αυτό το online shop. Στα social media συγκεκριμένα, οι περισσότεροι χαρακτηρίζουν αυτό το concept ως αηδιαστικό.

Read More

And More