Η Hailey Baldwin έδειξε την αγάπη της για τον Justin Bieber με τον πιο stylish τρόπο!

Η Hailey Baldwin και ο Justin Bieber είναι από τα πιο ταιριαστά, στιλάτα και αγαπημένα ζευγάρια στο χώρο της showbiz και ελπίζουμε ο έρωτάς τους να μείνει αναλλοίωτος στο χρόνο. Οι από κοινού εμφανίσεις τους πάντα τραβούν τα φλας των φωτογράφων και τις περισσότερες φορές γίνονται θέμα συζήτησης από τους fashionistas. Αν θυμάσαι καλά, κι εμείς είχαμε ασχοληθεί με τις πιο stylish εμφανίσεις που έχουν κάνει μαζί (δες εδώ).

Το θέμα είναι ότι ο έρωτάς τους δεν κρύβεται ακόμα και όταν το ζευγάρι είναι χωριστά. Μάλιστα, η Hailey επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο να δείξει την αγάπη της για τον Bieber και -ναι- μας άρεσε πολύ. Τι έκανε και πως τα κατάφερε; Φόρεσε ένα denim jacket που έγραφε στο πίσω μέρος το επίθετο του γνωστού τραγουδιστή.

Super cool, super fresh, super stylish…

Ας είμαστε αντικειμενικές! Αυτό προφανώς δεν μπορούμε να το κάνουμε εμείς και να επιλέξουμε ένα jacket με το όνομα ή το επίθετο του αγοριού μας. Δεν είναι stylish, όπως και να το κάνουμε! Παρόλα αυτά, εδώ και μερικά χρόνια πρωταγωνιστεί μια τάση στα denim jackets η οποία θέλει το πίσω μέρος να “στολίζεται” με το όνομα του ιδιοκτήτη.

Η Δούκισσα ήταν από τις πρώτες που είχαν φορέσει αυτήν τη τάση πριν από μερικά χρόνια…

Read More

And More