Η Hailey Baldwin φοράει ένα 80’s σακάκι με τον πιο cool τρόπο!

Η Hailey Baldwin φοράει ένα 80’s σακάκι με τον πιο cool τρόπο! | tlife.gr

Η αγαπημένη μας Hailey Baldwin κάνει πάντα very stylish εμφανίσεις, ειδικά εκτός red carpet. Μας αρέσει πολύ με τα casual σύνολα που την φωτογραφίζουν αγκαλιά με τον Justin Bieber, παρόλα αυτά ακόμη και στις επίσημες εμφανίσεις της έχει ένα ιδιαίτερο δικό της style που πολλές φορές σου έχουμε πει να αντιγράψεις ή να πάρεις ιδέες. Αυτή την φορά η Hailey “δανείστηκε” μάλλον από την ντουλάπα της μαμάς της ένα oversized blue 80’s blazer.

Την αγαπημένη δεκαετία που έχει κάνει δυναμικό comeback, τα σακάκια ήταν βασικό κομμάτι της γυναικείας εμφάνισης κυρίως όμως με παντελόνια. Τονισμένοι ώμοι με βάτες, μεγάλα πέτα, και μερικές φορές χρυσά κουμπιά, ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά τους.Η Hailey επέλεξε ένα τέτοιο κομμάτι και το συνδύασε με ένα cool τρόπο που και εσύ μπορείς να υιοθετήσεις για ένα παρόμοιο ίσως κομμάτι που έχεις στην ντουλάπα σου ή το έχει η μαμά σου στην δική της.

Το jean είναι βασική προϋπόθεση για ένα τέτοιο σύνολο, λευκό t-shirt και παπούτσια που θα κάνουν την διαφορά, όχι μαύρα αλλά μπλε και με lace up δέσιμο. Το σύνολο συμπλήρωσε με silver hoops που φέτος είναι huge trend.

Πάρε ιδέες και ξαναφόρεσε το σακάκι σου μέσα στις γιορτές δίνοντας χρώμα και σπάζοντας την μονοτονία του μαύρου!

READ more