Η Ηλιάνα Παπαγεωγίου με φόρεμα που όλες θα θέλαμε να έχουμε στην ντουλάπα μας

Η Ηλιάνα Παπαγεωγίου κατάφερε να κεντρίσει το στιλιστικό μας ενδιαφέρον μέσα από το reality show GNTM. Το μοντέλο σε συνεργασία με τον στιλίστα Χρήστο Αλεξανδρόπουλο φροντίζουν να δοκιμάζουν νέα και διαφορετικά στιλ, δημιουργώντας μια μεγάλη ποικιλία από rock, ρομαντικά, sexy και casual chic σύνολα.

Μπορεί το GNTM να έχει ολοκληρωθεί, η Ηλιάνα όμως συνεχίζει να εμφανίζεται στη μικρή οθόνη σε διάφορες εκπομπές και να επιλέγει ultra stylish looks που θα θέλαμε να έχουμε. Εξαίρεση λοιπόν, δεν αποτελεί και το χθεσινό outfit που διάλεξε στο “the 2night show”.

Για τη χθεσινή της εμφάνιση διάλεξε ένα midi φόρεμα Diane Von Fursteberg, το οποίο είχε έντονο κίτρινο χρώμα και πολύ βαθύ ντεκολτέ. Να σημειώσουμε ότι η Ηλιάνα έχει αδυναμία στα sexy ντεκολτέ και πολλές φορές την έχουμε δει να φοράει bodysuits, τοπ και φορέματα με αυτό το cut. Επιπλέον, μας αρέσει πολύ που τόλμησε να φορέσει μια κίτρινη δημιουργία στην καρδιά του χειμώνα, ακολουθώντας πιστά τις χρωματικές τάσεις που προτείνουν τα bold colors σε winter looks.

Το σύνολο ολοκληρώθηκε με το απόλυτο γυναικείο παπούτσι, δηλαδή ένα ζευγάρι γόβες Christian Louboutin από τα Enny Monaco. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το ιδιαίτερο glittered μοτίβο που κάνει το αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό, λαμπερό και glam.

Read More

And More