Η Kaia Gerber και η Kate Moss φωτογραφίζονται για τη νέα καμπάνια της Stella McCartney

Η Kaia Gerber εμφανίζεται για πρώτη φορά σε καμπάνια της Stella McCartney και μαζί της θα είναι η Kate Moss που συνεργάζεται έβδομη φορά με την Αγγλίδα σχεδιάστρια. Τα δύο μοντέλα φωτογραφήθηκαν και τις βλέπουμε στην ολοκαίνουργια campaign για τη συλλογή Spring – Summer 2019.

H φωτογράφιση έγινε από τον Johnny Dufort. H Kaia και η Kate εμφανίζονται μέσα σε κύκλους, σε κάποιες λήψης μόνες τους, αλλά και σε κάποιες με digital τρόπο. Το consept “κύκλος” συνδέεται με την στάση που διατηρεί χρόνια τώρα η ΜcCartney, και υποστηρίζει την οικονομία, την περιβαλλοντολογική συνείδηση για οικολογικά μέσα παραγωγής και την ανακύκλωση. Το 60% των πρόσφατων collection της McCartney περιλαμβάνουν βιώσιμα υλικά που δεν απειλούν το περιβάλλον.

Στην φωτογράφιση η Gerber φοράει jacket και παντελόνι από βιολογικό βαμβάκι ενώ η Moss εμφανίζεται με μία λευκή ολόσωμη φόρμα, επίσης από αυτό το οικολογικό υλικό.

Η Stella McCartney προσπαθεί πάντα με τις συλλογές και τις campaign της να περνά οικολογικά μηνύματα και βέβαια έχει πάντα στο πλευρό της διάσημους φίλους! Σε λίγες εβδομάδες θα κάνει επίσης ντεμπούτο η νέα fashion movie του brand για τη συλλογή Spring 2019 που θα μπορείς να δεις στο επίσημο site του οίκου.

Read More

And More