Η καμπάνια για τη Pre – Fall συλλογή του Monse έχει φιλοζωικό χαρακτήρα και τα πιο cute σκυλάκια

Η καμπάνια για τη Pre – Fall συλλογή του Monse έχει φιλοζωικό χαρακτήρα και τα πιο cute σκυλάκια | tlife.gr

Με μια πρώτη ματιά ίσως δεν πρόσεξες τα νέα Monse ρούχα από την Pre – Fall συλλογή για το 2019, μιας το βλέμμα σου παρατήρησε τα cute σκυλάκια που πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια.

Η Laura Kim και ο Fernando Garcia, σχεδιαστές του οίκου Monse, αποφάσισαν να φέρουν στην επιφάνεια την αγάπη τους για τα ζώα και τη μόδα κι έτσι συνεργάστηκαν με έξι καταφύγια σκύλων που βρίσκονται στη Νέα Υόρκη, με σκοπό να δώσουν στη νέα τους συλλογή έναν φιλοζωικό χαρακτήρα.

Τα μοντέλα φόρεσαν τα νέα ρούχα που είχαν κολεγιακό στιλ, όπως πουλόβερ και ασύμμετρα σακάκια, και στην αγκαλιά τους κράτησαν τα 30 σκυλάκια που έχουν βιώσει δύσκολες καταστάσεις και διασωθεί.

Επιπλέον, φήμες λένε ότι η αγάπη του οίκου για τα ζώα θα συνεχιστεί μέσα από μια νέα συνεργασία με τη Disney που θα είναι αφιερωμένη στον Pluto, τον καλύτερο φίλο και σκύλο του Mickey Mouse.

Η συλλογή με τον Disney μάλλον θα βρίσκεται στα καταστήματα το Μάιο μαζί με την Pre – Fall συλλογή, και όπως ακούγεται θα περιλαμβάνει μεταξωτές ζακέτες, βαμβακερά πουκάμισα και limited edition denim κομμάτια.

Σαν τελευταία πληροφορία θέλω να σου πω ότι το 100% των εσόδων από τη Pre – Fall συλλογή που είδες, θα διατεθούν στα έξι καταφύγια σκύλων που σου προανέφερα.

READ more