Η καμπάνια του Michael Kors και της Kate Hudson για την παγκόσμια ασιτία

Η καμπάνια του Michael Kors και της Kate Hudson για την παγκόσμια ασιτία | tlife.gr

Στις 16 Οκτώβρη ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και αν θέλεις μπορείς να βοηθήσεις τον Michael Kors να μπει ένα τέλος στην παγκόσμια πείνα. Πως; Ο γνωστός καλλιτέχνης Clym Evernden σχεδίασε ένα t-shirt για την Watch Hunger Stop, μια καμπάνια που ξεκίνησε ο σχεδιαστής και η Kate Hudson για αυτόν τον σκοπό, και καλεί τον κόσμο να το φορέσει, να βγάλει μια selfie και να τη δημοσιεύσει με το #WatchHungerStop. Για κάθε post o Kors θα δωρίσει 50 γεύματα στο Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών (WFP). Αυτή είναι η πέμπτη χρονιά που το έργο της Watch Hunger Stop συμβάλει σε αυτήν την προσπάθεια.

Το t-shirt θα πωλείται σε επιλεγμένα καταστήματα του σχεδιαστή σε όλο τον κόσμο, ενώ στο κατάστημα της Νέας Υόρκης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τον καλλιτέχνη να ζωγραφίζει πάνω στα μπλουζάκια.

Ο Clym Evernden δήλωσε: “Πάντα μου άρεσε να δημιουργώ κείμενα με μαύρο μελάνι. Έτσι για το σχεδιασμό της καμπάνιας αποφάσισα να δουλέψω με το κείμενο “Stop Hunger Stop” και να εισάγω κάπως ένα εικονιστικό στοιχείο σε αυτές τις σειρές λέξεων”.

READ more