Η Kate Middleton φόρεσε για πρώτη φορά καπέλο με την υπογραφή του σχεδιαστή της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Σε αντίθεση με την Βασίλισσα, η Δούκισσα του Cambridge δεν φοράει καπέλα συχνά. Αλλά όταν το κάνει, φροντίζει να το κάνει με τον πιο άψογο στιλιστικά τρόπο. Όπως με το πλατύγυρο καπέλο που φόρεσε για το Commonwealth Service στο Αβαείο του Γουέστμινστερ χθες.

Η 34χρονη Kate Middletton έδειχνε πραγματικά υπέροχη με το γκρίζο headpiece, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για αυτήν από τον σχεδιαστή καπέλων της πριγκίπισσας Νταϊάνα-John Boyd και σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η Δούκισσα έχει φορέσει μια από τις δημιουργίες του. Το custom-made, και φτιαγμένο στο χέρι αυτό καπέλο ήταν διακοσμημένο με μια μεταξωτή σκούρα γκρι κορδέλα.

“Ο John έχει κάνει αυτό το σχήμα από το 1940 – είναι ένα κλασικό, κολακευτικό shape,” είπε ένα μέλος του προσωπικού του στην Telegraph. Ο 90χρονος σχεδιαστής άνοιξε το κατάστημά του το 1946 και παραμένει ο παλαιότερος κατασκευαστής καπέλων εργασίας στο Λονδίνο.

Η Kate συνδύασε το καπέλο, το οποίο φορούσε χαλαρά επάνω στα μαλλιά της με διαμαντένια σκουλαρίκια, ένα παλτό Erdem και γόβες Rupert Sanderson – όλα στις αποχρώσεις του γκρι.

Read More

And More