Η Kate Middleton φόρεσε το ίδιο φόρεμα για δεύτερη φορά μετά από ένα χρόνο

Η Kate Middleton φόρεσε το ίδιο φόρεμα για δεύτερη φορά μετά από ένα χρόνο | tlife.gr

Η Kate Middleton συνηθίζει να φοράει τα ίδια ρούχα ξανά και ξανά! Εξάλλου όλες θυμόμαστε το Alexander McQueen παλτό σε εκρού χρώμα που το έχει φορέσει τρεις φορές (αν όχι, δες εδώ). Κατά πάσα πιθανότητα, με αυτήν την κίνηση θέλει να δείξει ότι είναι μια γυναίκα σαν εμάς, και όχι μια γυναίκα που φημίζεται για τα πλούτη της και από τα βασιλικά προνόμια. Anyway όμως, δεν θα ασχοληθούμε με αυτό!

Η Kate τον Ιούλιο του 2017 είχε φορέσει ένα λιλά φόρεμα σε midi μήκος για να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει μέχρι την Γερμανία. Το συγκεκριμένο φόρεμα φέρει την υπογραφή της Αγγλίδας σχεδιάστριας Emilia Wickstead και κοστίζει 1,350 λίρες. Για αυτό το λόγο μάλλον, αποφάσισε να το ξαναφορέσει…

Τον Οκτώβριο του 2018 (δηλαδή πριν από μερικές ώρες), η Kate απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό με ακριβώς το ίδιο φόρεμα και ακριβώς τις ίδιες γόβες. Oooh yes!

Εμείς δεν διαφωνούμε με αυτήν την στιλιστική κίνηση! Εξάλλου είναι κάτι που κάνουμε κι εμείς, σε αντίθεση με τις διάσημες που φορούν κάτι και μετά δεν το ξαναβλέπουμε. Απλά θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε το θέμα κάνοντας μερικά σχόλια:

1.Μπορεί το φόρεμα να είναι από παλιά συλλογή, αλλά έχει αυτό το violet color που είναι το must χρώμα σύμφωνα με την Pantone για το 2018, κάτι που το κάνει ιδανικό και για φέτος.

2.Η Kate όταν φόρεσε αυτό το φόρεμα πρώτη φορά δεν είχε μείνει έγκυος στο τελευταίο της παιδί. Αυτό καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τώρα που το φόρεσε ξανά (αφού έχει γεννήσει) βρίσκεται στην ίδια φυσική κατάσταση με παλιά και μέσα σε λίγους μήνες. Μπράβο Kate!

READ more