Η Kate Moss σε νέα συνεργασία!

Εσύ ήξερες το brand Reserved; Όχι; Άκουσέ με προσεκτικά και μάθε για να ξέρεις. Το brand αυτό είναι η μεγαλύτερη οικονομική αλυσίδα στην Πολωνία με πωλήσεις που η Zara και η H8Μ δεν έχουν καν δει στην χώρα ακόμη. Έχει 700 καταστήματα και ετοιμάζεται να κάνει το νέο της μεγάλο άνοιγμα στην αγορά της Αγγλίας. Εδώ εμπλέκεται και η λατρεμένη μας Kate Moss. Για το ντεμπούτο στην Βρετανική αγορά, η εταιρία έθεσε την Kate ως το πρόσωπο που θα εμφανίζεται σε όλα τα διαφημιστικά και θα ετοιμάσει τα αγγλικό κοινό για τη νέα άφιξη.

Φοράει ένα απλό μαύρο t-shirt που γράφει reserved και μία leather skirt! Το πρώτο κατάστημα ανοίγει στην Oxford Street στις 6 Σεπτεμβρίου, και όσον αφορά στα ρούχα και το style τους συνοψίζονται όλα στο slogan ‘Unpolished Polished’.

Η Reserved απομακρύνεται από τον μινιμαλισμό που πλέον έχει κατακλύσει τον κεντρικό δρόμο της Αγγλικής πρωτεύουσας, με καταστήματα όπως Arket και Cos, και θέλει να δώσει πιο urban funky style με ροζ χρώμα, παλτό βινυλίου, τζιν και μπλουζάκια με slogan!

Read More

And More