Η Kate Winslet, η Nicole Kidman και η Uma Thurman στο ημερολόγιο της Pirelli για το 2017

To περσινό ημερολόγιο της Pirelli συμπλήρωσε μισό αιώνα παράδοσης, αντικαθιστώντας τις συνήθεις κομψές φωτογραφίες γυμνών μοντέλων με πορτρέτα των «γυναικών με επιτεύγματα», συμπεριλαμβανομένων των Patti Smith, Yoko Ono και Serena Williams.Συνεχίζοντας, η φωτογράφος του ημερολογίου 2016 Annie Liebovitz ονομάζει «αναχώρηση από το παρελθόν”, το ημερολόγιο της ιταλικής εταιρείας για το 2017 και θα περιλαμβάνει μερικές από τις πιο γνωστές ηθοποιούς του κόσμου, μεταξύ των οποίων επτά νικήτριες Όσκαρ. Οι ηλικίες τους κυμαίνονται από την 27χρονη Alicia Vikander μέχρι την 71χρονη Helen Mirren.

Oι Penélope Cruz, Νicole Kindman, Κate Winslet και Juliane Moore εμφανίζονται στο ημερολόγιο, σε πορτρέτα από τον Γερμανό φωτογράφο και σκηνοθέτη Peter Lindburgh.

Οι Lupita Nyong’o, Rooney Mara, Jessica Chastain, Charlotte Rampling και Uma Thurman εμφανίζονται επίσης, όπως και οι Zhang Ziyi, Lea Seydoux και Robin Wright.

Η μοναδική μη-ηθοποιός που θα εμφανίζεται στο ημερολόγιο 2017 είναι η Anastasia Ignatova, ειδικός στην πολιτική θεωρία από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας, και – σύμφωνα με την Pirelli – μία “επιχειρηματίας στον τομέα της ιατρικής” που κάνει, επίσης, κοσμήματα στον ελεύθερο χρόνο της.

Read More

And More