Η κόρη της Madοnna πρωταγωνιστεί στην νέα συλλογή του Jean Paul Gaultier

Η κόρη της Madοnna πρωταγωνιστεί στην νέα συλλογή του Jean Paul Gaultier | tlife.gr

Είναι γνωστή η φιλία που συνδέει τον Jean Paul Gaultier και την Μadonna, με αποκορύφωμα τα κουστούμια του σχεδιαστή για την μεγάλη περιοδεία της Blond Ambition το 1990, με βασικό κομμάτι το επικό κωνικό σουτιέν.

Η τελευταία συνεργασία του γνωστού designer είναι με το huge streetwear brand Supreme, μία συλλογή που θα έχει την υπογραφή του, ονομάζεται Supreme x Jean Paul Gaultier και θα είναι διαθέσιμη στο κοινό από τις 11 Απριλίου.

O Gaultier δήλωσε ότι έχει συμπεριλάβει πολλά αθλητικά στοιχεία σε αυτή την νέα collection, vintage style παντελόνια με prints, πολλά έντονα χρώματα και βέβαια details που χαρακτηρίζουν την αισθητική του, καθώς και το πολύ ιδιαίτερο προσωπικό του style. Το casting για τα μοντέλα της campaign ήταν εύκολη υπόθεση για τον Jean Paul Gaultier, και για την γυναικεία σειρά επέλεξε την κόρη της αγαπημένης του φίλης, την Lourdes Leon.

 

Προς το παρών έχουμε δει μόνο δύο εικόνες από την ολοκαίνουργια αυτή δουλειά, περιμένουμε με ανυπομονησία ολοκληρωμένη την συλλογή τις επόμενες μέρες και ακόμη περισσότερες φωτογραφίες με την Lourdes στον νέο της ρόλο.

READ more