Η Κristin Davis πρωταγωνιστεί στο teaser video για το show του Jacquemus και γίνεται viral!

Το Sex and the City είχε 4 μοναδικούς γυναικείους χαρακτήρες με ξεχωριστό προσωπικό στιλ. Η Σάρλοτ Γιόρκ είχε αριστοκρατικό αέρα, φορούσε πάντα προσεγμένα outfits και έδινε την εντύπωση ότι είχε αυτό το chic style χωρίς να προσπαθεί και πολύ. Θα λέγαμε ότι ήταν μία ambassador της quiet luxury τάσης πολύ πριν γίνει…τάση.

Photo Courtesy of HBO/Getty Images

Τώρα λοιπόν η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο νέο teaser βίντεο που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του Jacquemus για να μας ενημερώσει για το επόμενο show του σχεδιαστή.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Στο video η Κρίστιν Ντέιβις παραλαμβάνει ένα δέμα, το οποίο ουσιαστικά είναι η πρόσκληση του Jacquemus για το show του, βάζει γάντια και το ανοίγει προσεχτικά, ώσπου συνειδητοποιεί με έκπληξη ότι η πρόσκληση είναι ένα κομψό γκρι πλεκτό με την υπογραφή του γνωστού οίκου. Το teaser video κλείνει με την  Κρίστιν Ντέιβις να φοράει το γκρι πλεκτό στους  ώμους όπως ακριβώς θα έκανε και Σάρλοτ αφού το σιδερώνει πρώτα!  

Το επόμενο  show του οίκου θα έχει τίτλο «Les Sculptures» και θα παρουσιαστεί στις 29 Ιανουαρίου στο Fondation Maeght στο Saint-Paul-de-Vence, στον γαλλικό νότο. Stay tuned για μία ακόμη catwalk εμπειρία από τον σχεδιαστή που δεν σταματά να μας εκπλήσει ποτέ.

 

Read More

And More