Η Lady Gaga κρατάει το πρώτο κομμάτι που σχεδίασε Hedi Slimane για τη Celine

Όλοι περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία (στον κόσμο της μόδας πάντα) τη νέα συλλογή Celine, και αυτό γιατί θα είναι η debut line του Hedi Slimane στη θέση του creative director για το γνωστό brand.

Γνωστός για το μαγικό του χάρισμα στο να -ξανά- χτίζει ένα brand, ο Slimane μετά την θητεία του στον οίκο Saint Laurent ξεκινάει τώρα την νέα του συνεργασία με τον οίκο Celine. H πρώτη του λοιπόν κίνηση, αρμόζει στις δυναμικές του επιλογές για τις οποίες έγινε γνωστός και απογείωσε τον Saint Laurent.

Η Lady Gaga είναι η αυτή που κράτησε λίγες μέρες πριν το πρώτο του σχέδιο για τον οίκο, μία boxy black leather τσάντα με minimal χρυσές λεπτομέρειες, και θα λέγαμε ότι είναι η αρχή μιας πολύ καλής στρατηγικής.

Η Lady Gaga από το 2012 ήταν η πρώτη που φορούσε τα σχέδια του Slimane για τον Saint Laurent και από τότε τους συνδέει μία βαθιά φιλία. Η Gaga συνδύασε την τσάντα με ένα δερμάτινο πανωφόρι Alaia και δημιούργησε ένα σύνολο σύμφωνα με το mood που την χαρακτηρίζει: fashion = music + youth + sex, κάτι που σίγουρα δεν έχει να κάνει καθόλου με το παλιό ήπιο θυληκά κομψό ύφος του οίκου Celine που είχε διαμορφώσει η Phoebe Philo.

Η συλλογή που θα παρουσιάσει ο Slimane τον Οκτώβριο παραμένει βεβαίως ένα μυστήριο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περιέχει μια ανδρική σειρά, αρώματα και Couture δημιουργίες. Mέχρι τότε αυτές οι μικρές δόσεις, αποτελούν μία σίγουρη συνταγή ώστε να προετοιμάζει θετικά τους πιστούς οπαδούς του οίκου για την νέα εποχή!

Read More

And More