Η Lady Gaga περπάτησε στο runway του Marc Jacobs στη NYFW!

Η Lady Gaga περπάτησε στο runway του Marc Jacobs στη NYFW! | tlife.gr

Πάντα μπορούμε να υπολογίζουμε στον Marc Jacobs για να κλείσει την αυλαία της New York Fashion Week με τον πιο θεαματικό τρόπο. Και παρά το γεγονός ότι είναι το τελευταίο show της εβδομάδας, έχει το πιο πολυπληθές κοινό. Ακόμη και οι λιγότερο ακριβείς από τους συντάκτες μόδας (που από τη φύση τους, διαρκώς αργούν) θα επισπεύσουν για να φτάσουν στην ώρα τους. Και το show του για το φθινόπωρο / χειμώνα 2016 αποδείχθηκε ότι δεν ήταν διαφορετική.

Μετέτρεψε το το Park Avenue Armory σε ένα μινιμαλιστικό λευκό set, και τα μοντέλα άρχιασαν να περπατούν κυκλικά με τη συνοδεία μεταλλικών ήχων που ήταν σχεδόν δύσκολο να αντέξεις. Σχεδόν. Η ομορφιά στα υπερμεγέθη παλτά, τα δραματικά Βικτοριανά φορέματα και οι πανύψηλες πλατφόρμες σίγουρα βοήθησαν.
Αλλά, καθώς τα μοντέλα ήταν δύσκολο να αναγνωριστούν (με το σκληρό Goth-inspired μακιγιάζ τους), ένα ξεχώριζε ιδιαίτερα: η Lady Gaga.

Προκάλεσε έκπληξη στο πλήθος (το ψευδώνυμο της στο run-of-show line-up ήταν «Peyton,» ) και όλοι προσπάθησαν να ρίξουν μια καλή ματιά καθώς εκείνη περπατούσε φορώντας μια bow-tie μπλούζα παπιγιόν και ένα γιγαντιαίο παλτό. Η Lady Gaga είχε μια επιτυχημένη εβδομάδα-πρώτα με ένα υπέροχο αφιέρωμα στον David Bowie και τώρα ως μοντέλο στην πιο hot show της Νέας Υόρκης.

Και η αντίδραση όλων; Ένα τεράστιο χειροκρότημα από τους συντάκτες, τους buyers, και τις διασημότητες που κάθονταν στην πρώτη σειρά, η οποία περιελάμβανε τις Maggie Gyllenhaal, Emily Ratajkowski,, και Christina Ricci.

READ more