Η Meghan Markle έσπασε για μία ακόμη φορά το πρωτόκολλο

Τα σαββατοκύριακο έγινε η βάφτιση του μικρού Archie και σύσσωμη η βασιλική οικογένεια έδωσε το παρών.

Οι ενδυματολογικές επιλογές βεβαίως και απασχόλησαν το fashion κοινό και τόσο η Meghan όσο και η Kate έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!

Η παράδοση σε αυτές τις επίσημες εκδηλώσεις λέει ότι οι Royals επιλέγουν κυρίως Βρετανούς σχεδιαστές. Η Markle έχει ένα δικό της προσωπικό style που πολλές φορές έχουμε παρακολουθήσει μέσα από αυτή την στήλη και ενώ αγαπάει και υποστηρίζει του Αγγλικούς οίκους μόδας πολλές φορές στηρίζει και άλλου ευρωπαίους σχεδιαστές.

Στην βάφτιση λοιπόν επέλεξε έναν γαλλικό οίκο μόδας τον Dior και εμφανίστηκε με ένα cream σύνολο που το συνδύασε με ίδιο χρώμα καπέλο που είχε βέλο και Cartier κοσμήματα.

Η Middleton έμεινε πιστή στο πρωτόκολλο και επέλεξε ένα μεταξωτό coktail φόρεμα Stella McCartney που συνδύασε με headpiece και γόβες σε ίδια απόχρωση.

Η Meghan σύντομα θα ξεκινήσει να κάνει ξανά πολλές εμφανίσεις όπως απαιτεί ο ρόλος της και θα δούμε αν θα συνεχίσει να κάνει αυτό που συνηθίζει από τότε που μπήκε στην βασιλική οικογένεια, να σπάει τους κανόνες αλλά πάντα να διατηρεί ένα δικό της μοναδικό style.

Read More

And More